Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung GT-C3890 HELP! (? )

Samsung GT-C3890 HELP! (? )

Figyelt kérdés
Van egy Samsung GT-C3890 mobiom,eddig az volt vele a gond hogy nem tudott feltelepíteni 500 kb-nál nagyobbb játékokat,ezt egy youtube videó segítségével megcsináltam,de amikor most akarok 500 kb-nál nagyobb játékot akarok rárakni akkor azt írja ki hogy nincs elég tárhely.Mindent letöröltem a mobilról,minden üres,csak az az 1 jar file van rajta amit akarok telepíteni,de még mindig nem telepíti,ugyanazt írja ki.Próbáltam rárakni a 16 gigabátos kártyára,de úgy sem megyHa valaki tudna nekem ebben segíteni azt nagyon megköszönném.
2014. aug. 19. 20:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!