Lumia 520 Hogy tudom törölni a képet a "fénykép" élő csempéről? Wp8.1
Figyelt kérdés
Egyszer beállítottam egyet, de azóta már töröltem, de akkor is mutatja a fénykép csempe, b*ssza az anyját, én azt akarom, hogy ne tegyen ki rá képet, hanem a gyári színt mutassa (vagy a csempék mögé beállítható háttérképet)!2014. aug. 19. 12:41
11/13 anonim válasza:
8.0-n nem kellett külön app a facebookhoz, a chathez és az állapotmegosztáshoz (képfeltöltés, bejelentkés, stb.)
12/13 A kérdező kommentje:
Így, ahogy mondja. Most is van egyfajta üzenetküldés a fb app-ban, de elég gyatra a dizájn, egyenesen hányok tőle. Messenger meg nem elég h ugyanolyan okádék külalakú, de még csak el se fordul az a kib*szott billentyűzet, és hiába vettem le a rezgést, és hangot, ugyanúgy bejelez új üzenetnél, roh*dt idegesítő. Úgyhogy átálltam a mobil-fb-ra, böngészőből nyomom. Letisztult, gyors, és ELDŐL A BILLENTYŰZET!
2014. aug. 20. 17:07
13/13 ter válasza:
Beállítások / alkalmazások (elhúzod jobbról balra) / fényképek+kamera / összekeverés most-ra rámész. Az a lényeg hogy most már nem jelenik meg majd a kitörölt kép csak azok amik aktuálisan rajta vannak a készüléken.Persze ha nincs kép akkor semmilyen képet nem mutat majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!