IPhone 5-öt vagy iPhone 5s-t érdemesebb venni?
árban szerintem még mindig az 5-öt érdemes, és abból később egy 5S-t. azért mondom így, mert az 5 az most aránylag fixen tartja az árát 85-100 között, ha aránylag olcsón, tehát olyan 85ért hozzájutnál egy tökéletes állapotúhoz akkor ki lehet vele simán húzni akár fél-1 évet is, addig az 5S ára is állandósul, talán olyan 115-125ezerre, vagy ez alá, és akkor már ott is úgy tudod megvenni, hogy nem fog drasztikusan csökkenni az értéke. én legalábbis nagyon fognám a fejem, ha most megvenném 150 körül, és pár hónap múlva 30ezret veszít az értékéből.
nekem idáig ez bejött, annó vettem 2 és fél éve egy iPhone 4-et ~65ezerért, 2 évig használtam, majd 60ért adtam el, és abból tudtam venni egy 4S-t decemberben, amit pedig ugyanilyen áron adtam el most június végén. szóval ez is lehet egy fajta gondolkodásmód, de persze ha 3-4 évre tervezel, akkor érdemes egyből az 5S-t venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!