Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5 vagy Iphone 5s?

Iphone 5 vagy Iphone 5s?

Figyelt kérdés
Sziasztok! :) szeretnék venni egy telefont vagy 5 vagy 5s és nemtudom melyiket éri meg jobban:) nem vagyunk valami gazdag család de ha veszek egy telefont akkor szeretném vele a legtöbb ideig kihúzni. Nem tudom hogy mi a különbség a két telefon közt annyit tudok hogy ujjlenyomat olvasó és lassított videófelvevő de ezen kívül? Jóval drágább az 5s mint az 5 szerintetek ez 5-tel is kilehet bírni jó pár évet? Vagy az 5s megéri azt a nagy összeget? Kérlek segítsetek eldönteni hogy melyik a jobb és miért jobb vagy miért éri meg jobban! Előre is köszi! :)

2014. aug. 17. 11:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Megéri szerintem az 5s a plusz pénzt, egy generációval újabb, ezért egy évvel tovább marad támogatott.

A Touch ID szerintem elég hasznos, én szeretem használni.

2014. aug. 21. 14:48
 12/12 anonim ***** válasza:
Van par új funkció, de azok szerintem nem érnek ennyi penzt.
2014. aug. 21. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!