Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tapasztalatok Samsung i8910...

Tapasztalatok Samsung i8910 HD- vel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2010. jan. 14. 16:22
 1/4 Gyakor ***** válasza:
Bocs, én nem tapasztalatot írok, de sztem nem egy elcsszett telefon sőt. Nekem Nokia 5800-ám van, szóval az OS ugyanaz. Azt mondhatom hogy nagyon sok programot találsz a telefonhoz ha olyat veszel, jha és hardveres téren is ottvan a teló. Ha tehetném énis olyat vennék.
2010. jan. 14. 19:20
 2/4 Gyakor ***** válasza:
Ja és ovlass róla teszteket pl mobilarena.hu-n elég jó teszt van írva róla. Azt mondjuk nemértem hogy az uj szoftverfrissítése miért nem engesélyezi a beépített Fm-adó használatát. és egyebeket...
2010. jan. 14. 19:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, mindig elolvasom a mobilarénás teszteket, ha nem akarok telót venni akkor is :-) Tényleg jókat írtak róla, de érdekelt volna olyan vélemény is, amit a használó tapasztalt. Sosem volt még Samsungom, SE párti vagyok, de talán most (sajna az utóbbi időben a SE alulmaradt azt hiszem)
2010. jan. 14. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem van egy ilyen készülékem és nagyon meg vagyok vele elégedve! Karácsonyra kaptam, és gyorsan meg lehet tanulni a kezelését. Nekem is ez az első Samsung-om, és egyben első okostelefonom is. (Ezelőtt Sony Ericsson V630i-m volt). Az operációs rendszer gyorsan és jól működik. A kamera nagyon jó minőségben fényképez, (igaz csak 3mpix-ben fényképezek, hogy gyorsan be tudjon tölteni a kép és video néző). A kijelzője nagy, tiszta képet mutat. A telefonon egyszerűen élvezet írni (most is arról írok). Netezni nagyon jó rajta. A DVD filmeket konvertálás nélkül viszi és nem akadozik. Az FM-Transmitter tényleg nem érhető el rajta jelenleg. Wifi jelet gyorsan talál. Az akku nálam 1 napot bír ki úgy, hogy folyamatosan használom, játék, zene, net... A jelenlegi piacon ez a legjobb készülékek között van. Remélem tudtam segíteni. :)
2010. jan. 15. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!