Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti mit gondoltok a WIndows...

Ti mit gondoltok a WIndows Phone csempés felületéről?

Figyelt kérdés
Nem furcsa?Nem átláthatatlan?Jobb vagy rosszabb,mint ha ikonok lennének?

2014. aug. 16. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:
49%

Nem furcsa.

Nem átláthatatlan.

Hogy jobb-e vagy rosszabb-e akármi másnál, azt mindenki döntse el magának, nem mindenkinek tetszik ugyanaz.

2014. aug. 16. 15:22
 2/4 segal jusko ***** válasza:
49%
szerintem jó. nekem is olyanom van és remek. lehet kicsinyíteni, nagyobbítani, hosszabítani
2014. aug. 16. 15:30
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem is maga a kinézete az ízlés kérdése, nem átláthatatlan, sőt jól rendszerezhető. vannak olyan elvetemült emberek, akik mindent kiraknak, de 8.1 GDR1-es frissítéssel majd jönnek a mappákba rendezés is. én kipróbáltam, de egyszerűen azok az alkalmazások, amiket én használok sűrűn, azok kb. pont lefedik azt a kategóriát egymaguk, tehát nincs olyan, hogy mondjuk egy funkcióhoz 5 app-ot kellene használjak...vagy ha fenn van 5, akkor is a leggyakoribbat rakom csak ki. szóval szerintem nem rosszabb egy androidos kezdőképernyőnél, az is csak annyiban különbözik, hogy szinte bárhova rakhatod az ikont, dehát attól nem lehet átláthatóbb.
2014. aug. 16. 15:57
 4/4 anonim ***** válasza:

"szerintem nem rosszabb egy androidos kezdőképernyőnél, az is csak annyiban különbözik, hogy szinte bárhova rakhatod az ikont"

Azért kicsit hatalmasabb a különbség. Persze le lehet ennyire egyszerűsíteni, hogy ott is csak ikonok vannak, és azt elhelyezheted ahova akarod, de azért jóval nagyobb a különbség

2014. aug. 16. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!