Ti mit gondoltok a WIndows Phone csempés felületéről?
Figyelt kérdés
Nem furcsa?Nem átláthatatlan?Jobb vagy rosszabb,mint ha ikonok lennének?2014. aug. 16. 15:21
1/4 anonim válasza:
Nem furcsa.
Nem átláthatatlan.
Hogy jobb-e vagy rosszabb-e akármi másnál, azt mindenki döntse el magának, nem mindenkinek tetszik ugyanaz.
2/4 segal jusko válasza:
szerintem jó. nekem is olyanom van és remek. lehet kicsinyíteni, nagyobbítani, hosszabítani
3/4 anonim válasza:
szerintem is maga a kinézete az ízlés kérdése, nem átláthatatlan, sőt jól rendszerezhető. vannak olyan elvetemült emberek, akik mindent kiraknak, de 8.1 GDR1-es frissítéssel majd jönnek a mappákba rendezés is. én kipróbáltam, de egyszerűen azok az alkalmazások, amiket én használok sűrűn, azok kb. pont lefedik azt a kategóriát egymaguk, tehát nincs olyan, hogy mondjuk egy funkcióhoz 5 app-ot kellene használjak...vagy ha fenn van 5, akkor is a leggyakoribbat rakom csak ki. szóval szerintem nem rosszabb egy androidos kezdőképernyőnél, az is csak annyiban különbözik, hogy szinte bárhova rakhatod az ikont, dehát attól nem lehet átláthatóbb.
4/4 anonim válasza:
"szerintem nem rosszabb egy androidos kezdőképernyőnél, az is csak annyiban különbözik, hogy szinte bárhova rakhatod az ikont"
Azért kicsit hatalmasabb a különbség. Persze le lehet ennyire egyszerűsíteni, hogy ott is csak ikonok vannak, és azt elhelyezheted ahova akarod, de azért jóval nagyobb a különbség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!