Ajánlanátok nekem a BlackBerry Q10-et? (Többi lent. )
Szóval mostani érintőképernyős Samsung Galaxy Ace 2met szeretném lecserélni. Sokat fagy, sajnos(2 éves a kicsike).
Megnéztem a telefonokat és elég gyér a kínálat. Érintőképernyősből mindenki azt mondta hogy Iphone, de arra nincs pénzem és a szüleimtől nem kérnék ilyet. És akkor gondoltam a gombosokra. Hiányoznak a gombok! Viszont azt olvastam a BB Q10 üzlet embereknek ajánlott. Na már most lehet e rajta filmet nézni? Élvezhető a képernyőjén? és főképp úgy megéri e, hogy én minden fizetős dolgot mellőznék (BIS,BES,3G,fizetős alkalmazások). Viszont nagyon tetszik a telefon, jó a kamerája. Való nekem ez a telefon?
Egy galaxy ace után megvátás lenne neked a blackberry.
De pl windows telefonnal sem nyúlt mellé, oké tudom hogy ugy tudod hogy szar! Mert sajnos divat fikázni windows phonet.
Mondom én! Aki az első iPhone al kezdtem okostelefonos ályafutásom és iphone 3G és iPhone 4 et használtam utána.
Jelenleg lumia 800 am van. A kövi vagy újra iPhone vagy lumia 930
Az előző hozzászólóra ne halgass! Ezek szerint nem használt még blackberryt.
A kérdésedre válaszolva: mindent tudsz rajta csinálni amit az előzőnél tudtál
Az üzletet azért szokták oda írni mert nagyon fejlett az üzenetkezelése és a titkosítását a telefonnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!