Concorde Smartphone 5500 vagy valamilyen Lumia?
2 éve használok egy Alcatel OT 995-öt, na hasonlót nem akarok még egyszer. 1-2 hónapig jól futott, de onnantól örökösen laggol, kikapcsol, mindenféle hülyeségeket csinál.
Ezért gondoltam arra, hogy utoljára vettem androidos telefont, inkább váltok Lumiára (most a 625-ös tetszik).
Azonban megakadt a szemem a ConCorde 5500 telefonján, ami nagyon tetszik, gyönyörű. De nem tudom, okos lenne-e belefutni még egy alsó-középkategóriás, "noname" androidos telefonba. Nem akarom pár hónap után eldobni, 2-3 évig szeretném használni. Ennél többet (~50e Ft) pedig nem költök telefonra. Ti melyiket ajánljátok?
Van 50 ezred akkor mit izélsz, megveszed a Moto G-t és kész.
Concorde-ot és minden mást felejts is el (legalábbis Androidosok közül), Moto G-nél nem találsz jobb telefont, csak kb 1,5x ennyiért.
Ó, ezt eddig nem is ismertem. Nagyon jónak tűnik. Csak sajnos itthon nem lehet kapni, ha jól látom.
Asszem maradok egy Lumiánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!