Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek lehetséges?

Szerintetek lehetséges?

Figyelt kérdés
Telenortól szeretnék rendelni online egy telót, csak az a baj, hogy csak új számmal lehet! Viszont nekem nem kell új szám, tehát hogyha beletenném az új telóba a mostani sim kártyát akkor használhatnám a mostani telefonszámomat? Jah, Telenoros vagyok, ha ez számít valamit.
2014. aug. 14. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha ennyire hülye vagy jobb ha személyesen intézed...
2014. aug. 14. 18:52
 2/4 Kromosome ***** válasza:

Azért, mert valaki nem ért a telefonokhoz, nem kell lehülyézni, kedves első.

Igen, belerakhatod a kártyát az új telefonba is, ha valóban Telenoros, a másik (új) SIM-kártyát meg max. elteszed félre, hátha valamikor jól jön még.

2014. aug. 14. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Te is hülye vagy.ha ilyen tanácsot adsz. Minek még egy szám két előfizetés amikor már van egy,
2014. aug. 14. 21:01
 4/4 Kromosome ***** válasza:

Online tudtommal előfizetéses telefont nem lehet venni, mivel a szerződést alá kell írni személyesen. Ergo kártyás konstrukcióra gondolt szerintem az illető.

Ha nem, akkor viszont számhordozást kell kérni, mert abban az esetben tényleg felesleges két előfizetés.

2014. aug. 14. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!