Szerintetek lehetséges?
Figyelt kérdés
Telenortól szeretnék rendelni online egy telót, csak az a baj, hogy csak új számmal lehet! Viszont nekem nem kell új szám, tehát hogyha beletenném az új telóba a mostani sim kártyát akkor használhatnám a mostani telefonszámomat? Jah, Telenoros vagyok, ha ez számít valamit.2014. aug. 14. 18:46
1/4 anonim válasza:
Ha ennyire hülye vagy jobb ha személyesen intézed...
2/4 Kromosome válasza:
Azért, mert valaki nem ért a telefonokhoz, nem kell lehülyézni, kedves első.
Igen, belerakhatod a kártyát az új telefonba is, ha valóban Telenoros, a másik (új) SIM-kártyát meg max. elteszed félre, hátha valamikor jól jön még.
3/4 anonim válasza:
Te is hülye vagy.ha ilyen tanácsot adsz. Minek még egy szám két előfizetés amikor már van egy,
4/4 Kromosome válasza:
Online tudtommal előfizetéses telefont nem lehet venni, mivel a szerződést alá kell írni személyesen. Ergo kártyás konstrukcióra gondolt szerintem az illető.
Ha nem, akkor viszont számhordozást kell kérni, mert abban az esetben tényleg felesleges két előfizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!