Iphone 5s vagy HTC One m8?
Az iphone jobban bírná hosszú távon, stabil telefon. Jobb a kamerája.
HTC-nek meg jobb a hardverje.
Nem mondanám hogy jobb az M8 hardverje.
Én iPhone 5s-t ajánlom.
Ez egy egyszerű kérdés :D mi kell jobban? erősebb hardware, vagy jobb kamera? ^^
Kicsit kitérnék: Én Apple fun vagyok, ezért megpróbálom kicsit elfogultan az apple oldaláról nézni az egészet (köszi előre is a lenéző, apple termékekről semmit nem tudó, de divatgyűlölő lokedliket). Az apple hardware-e közel sem össze hasonlítható egy androidéval, hiszen tegyük fel van egy 516mb ramos apple termék, és egy 4 gb ramos android (példa csak) közel sem lesz 4x olyan erős ramban az android, de kétlem hogy egyáltalán 2x erősebb is lenne. Minden software minden egyen apple készülékre külön készült, bombabisztos, szó szerint arra a készülékre született. Sokkal tovább bírja, sokkal erősebb, kinézetre szerintem 410x jobban/férfiasabbnak néz ki, mégis könnyű, egyszerű, és hihetetlen vékony. Mindene praktikus, hihetetlen hogy mennyire! az újlenyomat gombtól, a gyönyörű kameráig mindene tökéletes, nemmelesleg kicsit több támogatása van mint egy androidnak :'D csak nézzd meg a hátlapok választékát a 2 készüléken, vagy bármilyen kiegészítőt. De akár kijelzővédőt is :P
Szia!
Én mobiltudós voltam a Telekomnál. Némi tapasztalattal és hozzáértéssel és elfüggetlenedéssel a saját telefonomtól megpróbálok neked egy átfogóbb összképet biztosítani a választási lehetőségekről.
Legegyszerűbb módja ugyebár az összehasonlítás.
Szóval szerintem kezdjük is ezzel:
Iphone:
Előnyök:
- Értékálló (ha majd el akarod adni mert venni akarsz egy új készüléket, akkor mindenképp jól jöhet)
- Gyors és java részben hibamentes: ugyebár ez egy elég tág fogalomnak hangzik, de vegyük figyelembe az Apple elvét miszerint a hardvert és a szoftvert 1 cég készíti, ebből kifolyólag minden bizonnyal gyorsabb és dinamikusabb rendszert fogsz kapni amely nem kezd el lassulni egyik napról a másikra.
- Kamera: Ezen lehetne szerintem a legtöbbet vitatkozni, miszerint az "Iphone kamerája a legszebb" sokszor ismételt mondatot már ki se tudom verni a fejemből... (céges vicc: jó de én a képére vagyok kíváncsi).
De azért tegyük hozzá, hogy nem kevés pénzt időt és fejlesztést öltek bele és szerintem tényleg jó képeket és videókat lehet vele készíteni, de legyünk tisztába azzal is, hogy más gyártók is tudnak olykor jobbat produkálni. Jelen esetünkben a HTC kamerájának majdnem a dupláját garantálja így ha fotózni szeretnél az Iphone-al jársz jobban.
- Stabilitás: Lehetett ugyan hallani olykor afelől, hogy az Iphone kezd még hibákban is hajazni az Androidra, de erre gyorsan 1-2 hét (maximum) és rá lehet cáfolni, ugyanis ezeket a hibákat nagyon hamar sikerül korrigálniuk, szóval biztosan egy gyors és stabil rendszerrel ellátott telefont vennél a kezedbe.
- Kiegészítők: Szerintem nem kell ecsetelnem. Egy forgalmasabb helyen nehéz nem belefutni Iphone kiegészítőkbe.
Hátrányok: (most fognak rám szállni az Apple felhasználók... miszerint: Olyan nincs... DE VAN!!!)
- Zártság: Egy Iphone egy cél számítógépet jelképez a szememben, miszerint amire meg van tanítva és amire tervezve van arra teljes mértékben tökéletes, de nem nagyon tudsz vele új funkciókat felvenni gondolok pl: Terminál szolgaltatást, popup videó lejátszást, többablakos kezelést illetve menücserét avagy testreszabhatóságot.
Tény, hogy kezdenek e felé nyitni a most már cserélhető klaviatúrával, de nem lesz akkor sem olyan szabadon olyan könnyedén átszabható mint az egyik legfőbb riválisa (az Android)
- Ár/érték: Itt is vitába lehetne szállni, de ismerjük el, hogy az Apple termékei korántsem érnek annyit mint amennyiért árulják őket, mindazonáltal hosszútávon lehet, hogy jobban megéri.
És nagyon kérlek bocsáss meg, hogy nem írom tovább a kisebb regényemet de mennem kell mert más dolgaim is vannak sajnos.
Még a HTC-ről és magáról az Androidról annyit hogy:
Az Iphone egy pontos elegáns precíz 9mm-es pisztoly, a hatlövetű nagy szórású Androidhoz képest, de ha szereted a technikai kütyüket és szeretsz velük babrálni és értesz hozzájuk, akkor egy Androidos telefon AK47-es tud lenni a felhasználója kezében.
De előre szólok, hogy ha nem töltesz időt a rendszer megismeréséhez és/vagy számodra bőven elég az Iphone tudása akkor azt javaslom neked, ugyanis felhasználóbarátabb minden tekintetben.
Remélem tudtam segíteni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!