Nexus 6 VS LG G3?
Tudom, még nem jött ki a Nexus 6, de már közeleg. Szerintetek melyik lenne a jobb választás?
Főbb szempontok: Sebesség, kijelző, anyaghasználat, kamera,hangszóró.
Jó kérdés, de szerintem ha képernyőben nem is biztos, de pl. sebességben a nexus a stock android miatt le fogja verni a G3-at. És frissítés is hosszabb ideig lesz rá valószínűleg. A nexus tehát egy csöppet verni fogja szerintem.
U. I.: iPhone 6 mellett mind a kettő elbújhat majd a sarokban, mert takonnyá fogja alázni a két telót, az tuti :D
"U. I.: iPhone 6 mellett mind a kettő elbújhat majd a sarokban, mert takonnyá fogja alázni a két telót, az tuti :D"
Ez eddig sem így volt, kétlem, hogy most változna a dolog, hisz Apple nem arról híres, hogy nagyon változtatna a bevett dolgokon.
szubjektív vélemény, de szerintem igen, iPhone-on jobban lehet gépelni :D de nem szállok be a vitába.
szerintem is Nexus 6-ot érdemesebb várni, G3-nak 1részt felesleges a quadhd kijelző, másrészt a hardvert is megakasztja, és még el sem kezdtük használni :D
amúgy meg egy nexus 5 is jó, nem értem, minek kell mindig mindenből a legújabb, amikor az előző generáció is már elég szépen túl van hardverezve egy átlag felhasználó számára. ugyanez iPhone-nál is...nagy bátorsággal egy 4S is hozza azt a használati szintet, de az 5 is, amit most az 5S, és így az új iPhone sem fog többet nyújtani, csak papíron erősebb lesz. ha jó az optimalizálás szoftveresen, akkor a hardver eléggé másodrendű.
Isten ments, hogy egy példából általánosítsak, de egy barátom az 1 hetes G3-at viheti vissza szervizbe hullámzó térerő miatt és ez állítólag szériahiba. Sajnos az Lg-nél általános vélemény szerint a hardveres megbízhatóság nem áll stabil lábakon.
A Nexus 6 meg állítólag már nem Lg, hanem Motorola lesz.
Az meg mindenképpen lényeges szempont, hogy a Nexus az egyetlen típus, amire az android garantáltan optimalizálva van. :)
Iphone 6:
Mivel semmilyen info nincs még hivatalosan arról, mit fog tudni, elég meredek előre kijelentéseket tenni, mekkora istenkirály lesz. :)
Én kinézem belőle, hogy hardverre talán el fogja érni az 1 évvel ezelőtti csúcsmodell androidok szintjét. :)
Az szubjektív vélemény, hogy kinek melyik tetszik jobban, ez nem kérdéses, de hogy ez mekkora baromság: "iPhone-on jobban lehet gépelni"
Androidra van egy millió billentyűzet, egyik jobb, mint a másik, ráadásul jóval nagyobbak a kijelzők is, aki ezek után azt mondja, hogy iPhone-on könnyebb gépelni, az valószínűleg sosem használt még Androidot.
Jól írod, "végre lehet MAJD".
iOS 8 még csak béta, de lényegtelen, akkor is baromságot írtál.
Miért is írtam baromságot?
Örülnék, ha a névtelenség sem ragadtatna parasztságra a megfogalmazásban és véleményezésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!