Szükséges-e az akkumulátor kisütése újonnan vásárolt mobiltelefonnál?
Figyelt kérdés
A mai napon vettem egy galaxy S5-öt, és a boltban az eladó azt mondta, hogy amikor hazajövök rakjam a töltőre és reggelig hagyjam is rajta. Ezt valóban szükséges megcsinálni? Nem káros az aksira? Köszi a válaszokat!2014. aug. 13. 21:49
1/5 A kérdező kommentje:
Rákérdeztem, hogy le is kell-e meríteni, erre azt a választ kaptam, hogy az nem szükséges, csak reggelig töltsem.
2014. aug. 13. 21:50
2/5 anonim válasza:
Akkor neked is linkelem a kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Ez már vagy a tizedik linkelésem. Most már lassan a kereső használatáról is írhatnék valamit...
3/5 anonim válasza:
Rajtahagyhatod, amúgy nem muszáj. Ezek a típusú aksik már nem igényelnek akkora "törődést", mint régi társaik.
4/5 anonim válasza:
Az eladót kellene kisütni, de alaposan. Hihetetlen, hogy fiatal emberek még ma is, ha telefonos boltba kerülnek, tizenévvel ezelőtti tanácsokat adnak.
Vajon az ilyen munkatársaknak kik adnak tanácsot, mikor telefont vesznek?
5/5 Zakathol válasza:
#4: Nem az eladót, hanem az oktatási anyaguk íróját kell kisütni. Hallomások alapján ez a rossz berögződés egészen fentről jut el az eladókig, a képzésükhöz használt oktatóanyagban még ilyen elavult nézetek vannak sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!