Milyen telefont vegyek?
A mostani telefonom ( Samsung Galaxy Ace Plus) már elég régi és nem hiszem hogy sokáig bírná.Ezért kéne egy új ti melyiket ajánlanátok?
amikre szükségem lenne:
•Előlapi kamera.
•Az Android verziója legyen legalább olyan mint az S3-é.
•Nem kell " téglaphone" elég kb. akkora mint az S3 mini-S3.
•Ne kerüljön túl sokba. ( 60 ezer alatt legyen.)
A válaszokat előre köszönöm.
sony xperia m2
sony xperia sp
nokia lumia 625
mokia lumia 630
lg g2 mini
lg l90
ezek vannak amik jó telefonok 60 ezer alatt. a g2 mini kb. 5 ezerrel drágább, de én még is azt ajánlanám.
Előző:
Kérdező Androidos telefont akar, szóval a két Nokia kiesik.
Többi telefon nem lenne rossz, de ennyiért egyértleműen a Moto G a legjobb, többi meg sem közelíti.
én csak segíteni próbáltam a kérdezőnek. és a moto g-t azért nem írtam mert olyat hivatalosan nem lehet kapni magyarországon, csak rendelni lehet.
ettől függetlenül szerintem a g2 mini vagy az egyik xperia még mindíg jobb mint a moto g (de természetesen az is tökéletes választás)
Expansys-ról már 53k-tól kapható, garancia is van rá, egyetlen hátránya, hogy nincs rajta magyar nyelv, csak angol.
"a g2 mini vagy az egyik xperia még mindíg jobb mint a moto g"
Kicsit sem, Moto G-nél ennyi pénzért nincs jobb, pont. Ez vitathatatlan, nem fanboyság beszél belőlem sem, Moto G szimplán legyőzhetetlen ennyiért.
Sosem kéne Samsung, nagyon nem szeretem én sem, de az pontosan 0%-ban igaz, hogy mindenből a legolcsóbbat teszik bele.
Moto G, Moto E, Moto X, Droid Ultra, Droid Maxx, Droid Mini, egyikben sincs MediaTek SoC, mindegyikben Snapdragon van. Csak régebben használtak MediaTek-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!