Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jók a Samsung érintőképernyős...

Jók a Samsung érintőképernyős telefonjai?

Figyelt kérdés
Pl.:az S5230 vagy a Corby?:)
2010. jan. 13. 19:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Corby nem,divattelefon,nekem S5230am van,és elég jó,sokat tud,és tetszenek az érintőképernyős alkalmazások is.
2010. jan. 13. 20:03
 2/10 A kérdező kommentje:

köszi:)

és maga az érintőképernyő könnyen kezelhető?

2010. jan. 13. 20:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem Samsung Omnia HD-m van és annak könnyen kezelhető a kijelzője, meg maga a telefon is.
2010. jan. 15. 16:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok,igen könnyen kezelhető,végre nem kell lépkedni a menüben,hanem arra megyek rá egyből amire akarok.Játékoknál kicsit hátrány de megszokható simán.
2010. jan. 15. 21:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát én végülis kérdezék,nem akarok új kérdést nyitni.

Tehát kérdések S5230 tulajoknak!->

Érintőképernyő mennyire precíz,értem itt,gyorsan reagál? Nemkell 2-3x rányomni az adott helyre?

Sms írás milyen? Betűnként vannak (qwerty),vagy mint a sima telefonon? Esetleg ez állítható? Sms írási sebesség mennyire gyors? Tehát a betűket szépen,gyorsan veszi be? Ha valaki írna ezekről bő tájékoztatást,megköszönném :)

2010. jan. 18. 19:15
 6/10 anonim válasza:
sms írásnál van qwerty, ami akkor jön ki ha elfordítod a telót, ha alaphelyzetbe van akkor olyan mint a sima telefon, am még rajzolni is lehet a betűket :D nekem elég gyorsan reagál az érintésre és a betűket is ahamr beviszi szerintem ^^
2010. jan. 18. 20:03
 7/10 anonim válasza:
*hamar:D előzővoltam
2010. jan. 18. 20:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Köszi a választ :) Többi kérdésre esetleg tudsz vmit mondani?:)
2010. jan. 18. 22:11
 9/10 anonim válasza:

hát nemtom.. icipicit lehetne gyorsabb :) 2-3x nekem eddig nem kellett rányomni:D

szerintem nagyon jó kis teló :)

2010. jan. 19. 14:20
 10/10 anonim válasza:
nekem több mint egy éve F480 van, mostmár van amikor fogja magát és egy percre meghülyül, de amúgy nagyon jó telefon, és az érintőképernyő is kényelmesebb mint a hagyományos billentyűzet vagy a qwerty. igazából annak idején a kamerája (ami 5 megapixeles) miatt vettem, de maga a telefon is könnyen kezelhető, meglehet szeretni és viszonylag esztétikus is. bár amint kijön a google Nexus One-ja, úgy is lecserélem arra : )
2010. jan. 20. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!