Samsung galaxy s5, sony xperia z1, z1 compact vagy iphone 5?
Samsungot soha ne vegyél, nagyon gagyi a rendszere, ráadásul csúny is. A samsung galaxy s5 csak papíron jó. A sony xperia z1, illetve a "mini", azaz a compact már sokkal jobb választás, nagyon szép az os rajta, de hát az is csak egy android, tehát nem teljesen megbízható. Az iphone nem csak a legjobb, hanem minden szempontból tökéletes választás lenne. Teljesen megbízható és lopásbiztos, amint allopják, megnézheted a neten hogy hol van, a mamóriakezelése király, ezerrel válthatsz az appok között, és sosem kell "androidos" problémákkal küszködnöd, mint a váratlan, és érthetetlen lelassulások stb... Ami még nagyon jó, hogy az androiddal ellentétben nincs tele az értesítési sáv reklámokkal. A vírusoktól teljesen védve vagy, és az ios pedig annyi finom aprósággal van tele, hogy azoktól, amikor használod, feláll a szőr a hátadon. Tele szaftos animációkkal, és minden menü, és beálítás átgondolt, és logikus.
U.i.1: zöld pacsit megköszönöm
U.i.2: nem vagyok fizetett reklámozó :DD
Én igazából a játékok alapján döntöm el , hogy milyen egy telefon teljesítménye .
Az s5 ellen annyit tudok mondani , hogy nekem az van és tényleg elég gagyi . Az Asphalt 8 pl. eléggé betud szaggatni . Ezt most nem úgy értem , mint ahogy mások szokták , hogy jaj ez csak 10 fps , hanem rendesen akad . A rendszer annyira szerintem nem csúnya . A kamerája nem rossz , de az iphone 5-é valamivel jobb . A 4k videófelbontás egy vicc .
Amiket felsoroltál , azok közül Iphone 5 vagy Z1 compact . A z1-et és az s5-már csak azért se , mert a jó grafikájú játékokat általában max HD-felbontásra készítik , ami a full hd kijelzőn nagyon csúnya és homályos . Az iphone-on sose lesz olyan gondod , hogy egy új játék ronda a kijelzőn .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!