Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s5, sony...

Samsung galaxy s5, sony xperia z1, z1 compact vagy iphone 5?

Figyelt kérdés
érveket kérek szépen! győzzetek meg! telefont vásárolnék de eléggé tanácstalan vagyok.

2014. aug. 13. 11:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Samsungot soha ne vegyél, nagyon gagyi a rendszere, ráadásul csúny is. A samsung galaxy s5 csak papíron jó. A sony xperia z1, illetve a "mini", azaz a compact már sokkal jobb választás, nagyon szép az os rajta, de hát az is csak egy android, tehát nem teljesen megbízható. Az iphone nem csak a legjobb, hanem minden szempontból tökéletes választás lenne. Teljesen megbízható és lopásbiztos, amint allopják, megnézheted a neten hogy hol van, a mamóriakezelése király, ezerrel válthatsz az appok között, és sosem kell "androidos" problémákkal küszködnöd, mint a váratlan, és érthetetlen lelassulások stb... Ami még nagyon jó, hogy az androiddal ellentétben nincs tele az értesítési sáv reklámokkal. A vírusoktól teljesen védve vagy, és az ios pedig annyi finom aprósággal van tele, hogy azoktól, amikor használod, feláll a szőr a hátadon. Tele szaftos animációkkal, és minden menü, és beálítás átgondolt, és logikus.

U.i.1: zöld pacsit megköszönöm

U.i.2: nem vagyok fizetett reklámozó :DD

2014. aug. 13. 11:45
 2/7 A kérdező kommentje:
ment a zöld és köszönöm a részletes ajánlót! :) :D
2014. aug. 13. 16:35
 3/7 anonim ***** válasza:
iphone, amugy nekem a sony xperia emmem is lopás biztos:))))
2014. aug. 13. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én az iOS miatt (is) az iPhone-t ajánlom, 5s-t használok, nagyon jó, az 5 sem sokkal gyengébb. :)
2014. aug. 13. 21:17
 5/7 anonim válasza:
100%

Én igazából a játékok alapján döntöm el , hogy milyen egy telefon teljesítménye .

Az s5 ellen annyit tudok mondani , hogy nekem az van és tényleg elég gagyi . Az Asphalt 8 pl. eléggé betud szaggatni . Ezt most nem úgy értem , mint ahogy mások szokták , hogy jaj ez csak 10 fps , hanem rendesen akad . A rendszer annyira szerintem nem csúnya . A kamerája nem rossz , de az iphone 5-é valamivel jobb . A 4k videófelbontás egy vicc .

Amiket felsoroltál , azok közül Iphone 5 vagy Z1 compact . A z1-et és az s5-már csak azért se , mert a jó grafikájú játékokat általában max HD-felbontásra készítik , ami a full hd kijelzőn nagyon csúnya és homályos . Az iphone-on sose lesz olyan gondod , hogy egy új játék ronda a kijelzőn .

2014. aug. 14. 21:35
 6/7 anonim ***** válasza:
iPhone 5
2014. aug. 20. 18:53
 7/7 anonim ***** válasza:
HTC One M8
2014. aug. 21. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!