Melyik telefon a jobb, samsung galaxy s5 vagy iophone 5s? Az is érdekel, hogy miért jobb?!
igen, minden telefon addig vízálló, ameddig be nem ázik :D ezt a sony tulajok is és a samu tulajok egy része is megtapasztalta, mikor megpróbálta gariban megjavíttatni :D
nincs értelme ezen veszekedni, 5S több szempontból jobb.
ujjlenyomatolvasója is köztudottan jobb, de szerintem nem ilyen parasztvakító funkciók alapján kell választani.
az a fajta aktivációs zár, ami iOS7 óta van, az semelyik másik rendszerben nincs...így iEszközt csak az lop, aki kicsit sem ért hozzá...:D egy androidos telefonon meg csinálsz egy hard resetet, és már el is lehet adni. :D
nyilván nem kerül vissza hozzád egyik sem, de legalább öröm az ürömben, hogy drága tolvaj pajti lopott magának egy levélnehezéket...mondjuk én 5S-t nem vennék...az 5 is bőven kiszolgálja a usert legalább 2-3 évig...megnézem én, innentől 2 év múlva mit lehet kezdeni egy s4-el vagy s5-tel :D
"ezzel egyidejűleg minden szövegben egyre többet elmondanánk egymás anyjának a foglalkozásáról stb ehez meg nincs kedvem."
Ez rám azért - szerintem - különösebben nem jellemző.
#12: az a baj veled, hogy amikor már épp meggyőznél arról, hogy mégis vannak normális gondolataid, az utolsó mondattal mindig szembehugyozod magad...
"elkell donteni hogy egy eveken at hasznalhato stabil rendszert akar plussz szolgaltatasok nelkul" - Are you fkin' kiddin me? Pont arról a márkáról írod ezt aki a mobilpiac legszélesebb szolgáltatás-kínálatát biztosítja, ráadásul cégen belüli megoldásokkal?
Persze tudom, hogy mire gondoltál, nyilván csak félreírtad. Nos, amit kifejezni akartál is gyenge lábakon álló érv: Az iOS-t és WP-t ért legtöbbször hallható kritika, hogy kevésbé működik más rendszerekkel együtt, és hogy "nem testreszabható". Az első pontot még meg is értem, bár a bluetooth adattovábbítás hiányát káromlók, nem tudom miért nem veszik észre, hogy a technológia fölött eljárt az idő.... A másik, meg hogy nem testreszabható. Minek, ha önmagában jól elkészített az oprendszer? Minek másik launcher, ha eleve szép az összes ikon? Nyilván lehet, hogy valakinek nem tetszik, de a választás szabadságának hála vesz akkor másik platformot használó telefont. És itt szűnik meg "hibának" lenni a dolog. Mert egyéni ízlés kérdése, szubjektív. Minek az üres kezdőképernyő teletömve widget-el, ha az oprendszer úgy van elkészítve, hogy minden gyorsan elérhető, az összes hasznos funkció egy mozdulattal elérhető? Minek memóriazabáló widgetekkel teletömni a kezdőképernyőt, ami amúgy használhatóság szempontjából teljesen felesleges? A kezdőképernyőt kizárólag arra használod, hogy a menübe belépj, vagy a rajta lévő memóriazabáló widgetet elindítsd. De újfent kérdezem, ez miért jó? Érted... Én leszarom, neked meg az tetszik. De akkor kinek van igaza? Pont ezért nem hiba, hanem csak más megoldás.
Válasszon mindenki olyan operációs rendszert amelyik tetszik neki, de könyörgöm ha érveltek akkor valami olyat hozzatok fel ami tényleg, mérhető hiba. A funkcionalitásbeli hiányosságok mindig is felhasználónként eltérően fognak előnynek vagy hátránynak számítani, így nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy ez vagy az szar.
Amit saját tapasztalatból meg tudtam állapítani, hogy az iOS egyik hibájának tekinthető, a kevésbé IT-orientált felhasználóknak igenis gondot okoz megemészteni a "szinkronizáció" fogalmát. Az iTunes használata átlagjózsinak tényleg gondot okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!