Miért van az, hogy az okostelefonom nem tudja lejátszani az mp4 formátumot?
Sziasztok!
Előre is köszönök minden választ! Szerettem volna a kisfiamnak mesét letölteni a telefonomra (Samsung GT-S5360) a youtube-ról. Megnéztem, hogy a telefon által készített videók mp4 formátumban vannak, így a mesét is átkonvertáltam mp4-be, majd átküldtem USB-n keresztül. Ekkor jött a paff... tiszta sötétség a videó helyén. Nem értem, hogy miért? Kérlek segítsetek. Hétvégén megyünk vidékre (több mint 2 órás busz út) és ha már nagyon nem bírja a gyermek, akkor ezzel még leköthető.
Esetleg próbálj meg letölteni egy másik lejátszól a Play-ről.
Például, MPX player, vagy VLC player.
Ezek általában megoldják a problémát.
Nagyobb RAM-mal rendelkező telefont vegyen inkább az ember! 160MB ma már nem sok mindenre elég. Az újabb telefonokban már 1-2GB a belső memória.
Ne aggódj az enyém is ilyen. Van egy csomó alkalmazás, amit csak a telefon memóriájára enged rakni. Nekem is kiírja, hogy kevés a memória, már nem is tudok újat letölteni, csak ha törlök valamit ami a telefonon van, miközben 12GB szabad hely van az SD kártyámon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!