Sikeresen benyaltam valami sexyface nevű app-ot. Jöt egy SMS-es hogy küldtem én egy sms-est és ezért levontak 2032 forintot. Valakinek volt már ilyen? Eddig egyszer jött. Aki kapott az hányat?
Szia!
Szolgáltatódnál mindenképp tiltasd le az emelt díjas sms küldést!
Telefon gyári visszaállítás/reset...stb is szükséges lehet ha az alkalmazás még "aktív"
Szia!
MINDENKÉPP tiltasd le az emelt díjas sms küldést mert ha a "sexyface" megjegyzett magának:) akkor random csinálhat terheléseket a számládra.
AZ emelt díjas szolgáltatások sajna ilyen alattomosak is tudnak lenni.
Nem biztos. Ha azt írták, hogy elküldtél egy sms-t akkor simán lehet, hogy egy olyan "előfizetésre" iratkoztál fel, ami szép sorban naponta ledurrant majd 2ezret a számládról. Ezen már nem segít, ha utólag letiltod az emeltdíjas sms küldést, hiszen ha előfizettél akkor az addig él amíg le nem mondod.
A legjobb lenne utánanézni, hogy ez a cucc, hogy működik. Nyilván van még a neten pár ezzel kapcsolatos fórum, ahol biztos leírják, hogy ez egyszeri levonás, vagy van-e még valami más teendőd.
Szia!
Úgy gondolom egyelőre mindent megtettél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!