Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol lehet telefonra olyat...

Hol lehet telefonra olyat tölteni, hogy az akku merültségével változik vagy az idő?

Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 15:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha esetleg egy kicsit részletesebben éés mondjuk értelmezhetőbben írnád le, hogy mit szeretnél a telefonodra tölteni, talán többen is tudnának tippeket adni de így,

háát kutya legyek ha értem!

2010. jan. 13. 15:27
 2/8 anonim válasza:
Szerintem animált háttérképre gondol.
2010. jan. 13. 15:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha programot vagy alkalmazást akarsz a telefonodra tölteni akkor, a lehetőségeidet nagymértékben befolyásolja a telefonod típusa.

De ime két lehetőség a letöltögetésre:

[link] vagy wap.Getjar.com Azért nem árt az óvatosság, egyrészt azért mert vannak vírusok melyek a mobiltelefonok oprendszereit támadják, és ottvannak a wap-on, net-en egyaránt. De nem kell, hogy beszedj egy vírust elég ha rosszul sikerül az install, nem pont kompatibilis vagy egy picit hibás a program és máris összezuhanhat a mobilod oprendszere. Azt ajánlom ha nem vagy gyakorlott ezen a téren vidd inkább el egy szakemberhez ezreket spórolhatsz meg magadnak.

2010. jan. 13. 15:58
 4/8 anonim ***** válasza:
www.mobilcafe.hu
2010. jan. 13. 16:05
 5/8 anonim ***** válasza:
De ezek csak flash képes mobilon működnek.
2010. jan. 13. 16:06
 6/8 anonim ***** válasza:
ja és élőhátterek néven keresd a mobilcafe-n
2010. jan. 13. 16:07
 7/8 A kérdező kommentje:
olyanra gondoltam hogy háttérkép és ahogy merül az akksim változik a kép vagy ha az idő múlásával is változik a kép.
2010. jan. 14. 21:38
 8/8 A kérdező kommentje:
sony ericcson c510 van
2010. jan. 14. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!