Miért szidja szinte mindenki az Lg okos telefonokat?
az LG okostelefonokban mindigis hátul kullogott minőségben, bár ez már igazából a korábbi évekre vonatkozik, azóta egész sokat fejlődtek, viszont itt is ugyanaz van elhibázva. tömegtermelés. egy évben kidobnak legalább 10 féle modellt, ebből 1-2t próbálnak úgy optimalizálni, hogy egy ilyen samsungos szintre fel tudják hozni.
amit te kinéztél, az éppen a "levansz*rva" kategóriába tartozik, mert egy olcsó modellről van szó, és állandóan szívnál csak vele, mert lassú. videózni is még 720p-ben sem tud, ami azért 2014-ben már jó nagy szégyen. a kijelzőfelbontása is ennél a méretnél már majdnem kritikus lehet.
lg-nél esetleg a g2 vagy g2 mini az, ami használható, a többi nem...még a g3at is sikerült elég rondán elméretezni erőforrásügyben...
ezek mind szubjektív dolgok, nem mindenkinek kell tepsi...rossz kameráról is vitatkoznék...bluetooth 2014-ben, a mobilnet korában már kicsit igazán lejárt dolog, zeneletöltésben meg nem tudom mi a bonyolult...szerintem ezt már másik kérdésben is elmondtam...iTunes-on 1ben az összes szükséges zenét kijelölöm, és már másolja is, ezzel szembern mostani telómon szopok, mert 10 albumból nekem csak 6 kell, és abból a 6ból sem mind, tehát nézzem át mind a 6 mappát, és 3assával-4essével másolgassam a szükségeg fájlokat...melyik a bonyolultabb szerinted? :D arról nem is beszélve, hogy az albumborítók meg 10-ből 9 esetben hiányoznak, amit az iTunes simán megold...:D úgy tűnik, valaki jobban szereti ezt a módszert...hát akinek van ideje, hajrá...
amúgy tökéletes, hogy szét van ez a kérdés már offolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!