Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért szidja szinte mindenki...

Miért szidja szinte mindenki az Lg okos telefonokat?

Figyelt kérdés
Mindenkitől azt hallom, hogy nem jók, de miért? Az Lg más termékeket is gyárt és mindig is a jobb márkák között szerepel, akkor miért is nem jó pl az Optimus l70?
2014. aug. 11. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:

az LG okostelefonokban mindigis hátul kullogott minőségben, bár ez már igazából a korábbi évekre vonatkozik, azóta egész sokat fejlődtek, viszont itt is ugyanaz van elhibázva. tömegtermelés. egy évben kidobnak legalább 10 féle modellt, ebből 1-2t próbálnak úgy optimalizálni, hogy egy ilyen samsungos szintre fel tudják hozni.

amit te kinéztél, az éppen a "levansz*rva" kategóriába tartozik, mert egy olcsó modellről van szó, és állandóan szívnál csak vele, mert lassú. videózni is még 720p-ben sem tud, ami azért 2014-ben már jó nagy szégyen. a kijelzőfelbontása is ennél a méretnél már majdnem kritikus lehet.

lg-nél esetleg a g2 vagy g2 mini az, ami használható, a többi nem...még a g3at is sikerült elég rondán elméretezni erőforrásügyben...

2014. aug. 11. 16:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, a G3-at elrontották és ezért támadják őket. Az Apple viszont eddig az összes telefonját elrontotta, mégis rajonganak érte.
2014. aug. 11. 18:15
 3/8 A kérdező kommentje:
én nem akarok Lg-t venni nem arról van szó, csak meglepődtem hogy mindenki szidja szinte.
2014. aug. 11. 18:40
 4/8 anonim ***** válasza:
2. te akkor is ekézed az apple-t, ha kíváncsiak rá, ha nem? főleg úgy, hogy életedben nem volt még semmilyen apple terméked, mer az drága :D
2014. aug. 11. 19:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért nem volt, mert nem akarok alsókategóriás tudású telefont használni.
2014. aug. 11. 19:53
 6/8 anonim ***** válasza:
igen, biztos amiatt hisztizel, hogy nem tudnál fizetős appokat olyan könnyen lopkodni :D sose indokoltad még meg, mik azok a hiányosságok, amik neked annyira nagy érvágás, hogy nem bírsz meglenni nélkülük :D
2014. aug. 12. 12:04
 7/8 anonim ***** válasza:
A kicsi kijelző és a rossz kamera már elég is, a Bluetooth és zeneletöltés bonyolultsága már csak hab a tortán.
2014. aug. 12. 12:26
 8/8 anonim ***** válasza:

ezek mind szubjektív dolgok, nem mindenkinek kell tepsi...rossz kameráról is vitatkoznék...bluetooth 2014-ben, a mobilnet korában már kicsit igazán lejárt dolog, zeneletöltésben meg nem tudom mi a bonyolult...szerintem ezt már másik kérdésben is elmondtam...iTunes-on 1ben az összes szükséges zenét kijelölöm, és már másolja is, ezzel szembern mostani telómon szopok, mert 10 albumból nekem csak 6 kell, és abból a 6ból sem mind, tehát nézzem át mind a 6 mappát, és 3assával-4essével másolgassam a szükségeg fájlokat...melyik a bonyolultabb szerinted? :D arról nem is beszélve, hogy az albumborítók meg 10-ből 9 esetben hiányoznak, amit az iTunes simán megold...:D úgy tűnik, valaki jobban szereti ezt a módszert...hát akinek van ideje, hajrá...

amúgy tökéletes, hogy szét van ez a kérdés már offolva.

2014. aug. 12. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!