Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most akkor kell virusito...

Most akkor kell virusito androidos okostelefonra vagy nem?

Figyelt kérdés
Xperia m telom van. a google playbol töltöttem le egy játékot de a telo kiirta hogy virust kaptam töröljem . Töröltem azota semmi nem történt minden müködik
2014. aug. 10. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:
34%

kell

amilyen szar az a rendszer jobb ha van

2014. aug. 10. 22:20
 2/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen és 2-ször is. Nekem azóta van vírusirto a telomon mióta 2.-jára megtörtént. Én azt ajánlom hogy töltsd le a CM Security nevű vírusírtót. Nekem használt. És ha azt akarod h gyorsabb legyen a telod töltsd le a Clean Master-t is.
2014. aug. 10. 22:23
 3/7 Quasar07 ***** válasza:
Szerintem hasznos. Jobb megelozni a bajt.
2014. aug. 10. 22:27
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
Teljesen felesleges. A sok vészmadár meg gondolkozhatna, hogyan is kerülhetne vírus a telefonra anélkül, hogy tudna róla...
2014. aug. 10. 22:41
 5/7 anonim ***** válasza:
8%

Teljesen felesleges.

Az emberek buták, első 3 ember azt sem tudja miről beszél, Androidra felesleges a vírusirtó.

Hosszan lehetne írni erről a témáról, de én csak röviden fogok:

1) Google Play-en szinte lehetlen vírust találni, mert a Google ellenőrzi a feltöltött tartalmakat

2) Ha netről szedsz le apk-t és azt másolod a telefonodra (ezt hívják slideload-nak) akkor is már Android 4.2 óta vizsgálja a telepített apk-kat a fájl.

3) Android működési elvéből adódóan nem nagyon tudna kárt okozni egy vírus. Ha a rendszerfájlokhoz akar hozzáférkőzni, ahhoz root kell, amit egy mezei felhasználó amúgy sem tesz meg, aki rootol, annak meg általában már van elég esze (és a legjobb vírusmegelőzés az értelmes felhasználó).

4) Legyen eszed. Ahogy korábban írtam, legjobb vírusmegelőzés az értelmes felhasználó. Ha csak a Google Play-ből töltesz rá, ráadásul ismert alkalmazásokat, amiket előtted már több tízezren letöltöttek, akkor szinte semmi esély arra, hogy vírust kapj el.

2014. aug. 11. 00:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Természetesen mint minden másra androidra is van vírus. Nem is értem, hogy miért gondolják sokan, hogy ez oprendszer függő. Persze népszerűségétől függ mire mennyi van. De jobb föltenni egy vírusirtót.
2014. aug. 11. 00:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Istenem de buták az emberek...

"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik." :D

Gratulálok, telepítsétek akkor a szaros vírusirtótokat telefonra, ha már ilyen buták vagytok.

2014. aug. 11. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!