Lumia 520 pár naponta egyszer csak használat közben újraindul, de akkor is ha nem csinálok vele semmit. Miért?
nekem is ezt csinálja, egyre gyakrabban, néha óránként
szervizben azt mondták ilyen a lumia, nem tudnak vele semmit csinálni, adjam el vegyek mást
Nekem teljesen ugyanez volt, a legkisebb utesre is ujraindult, a vegen mar az oruletbe kergetett. Apukam vegul az akksi csatlakozojanal meghuzott valamit, hogy szorosabb legyen (nem igazan ertek hozza, a lenyeg, hogy pontosabban csatlakozott igy az akksi es nem mozdult el, tehat nem szakadt meg a kapcsolat egy pillanatra sem, mivel ez okozta amugy az ujraindulasokat), es azota egyszer sem indult ujra. Azota mar honapok teltek el. Ha esetleg van olyan ismerosotok, aki ert a technikahoz es meg tudja huzni azt a valamit, vagy bementek egy szakszervizbe es elmondjatok ezt az ott dolgozonak, talan meg tudjak csinalni. Par perc az egesz.
Remelem segitettem. :)
itt találod a megoldást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!