Samsung galaxy s5 vízben, hogyan?
Figyelt kérdés
Most kaptam és ha víz éri teljesen bekattan. Nem érzékeli hogy hozzáértés, magától elállítódik. Már egy pici víztől sem érzékeli hogy hozzá érek. A teszt videóban pedig medencében tesztelték a víz alatt fotóztak és videoztak.2014. aug. 10. 17:53
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy valami kínai koppintást kaptál.
2/4 A kérdező kommentje:
Én is bent voltam a Vodafone-nál vásárláskor. Szóval nem hiszem
2014. aug. 10. 17:59
3/4 anonim válasza:
ez már csak ilyen...már ezért is megéri vízálló telefont megvenni :D valószínű visszavinni se tudod, mert azzal elküldenek a pics_ba, ugyanis a gari nem vonatkozik vízzel kapcsolatod dolgokra, tehát tulajdonképpen teljesen normális papíron, hogyha víz éri, akkor megzavarja.
4/4 anonim válasza:
heló én azt hiszem tudom a választ (nem biztos h ez a megoldás de 1 próbát megér)!Nekem is s5-töm van és ugyanezzel a problémával találkoztam és én levettem a magas érzékenységet és aztán működött is!mert ugye a magas érzékenységtől mindent ami hozzáér érzékeli a telefon pl: kulcs ,fülhalgató ,még a víz is ,stb... remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!