Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s5 vízben, hogyan?

Samsung galaxy s5 vízben, hogyan?

Figyelt kérdés
Most kaptam és ha víz éri teljesen bekattan. Nem érzékeli hogy hozzáértés, magától elállítódik. Már egy pici víztől sem érzékeli hogy hozzá érek. A teszt videóban pedig medencében tesztelték a víz alatt fotóztak és videoztak.
2014. aug. 10. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valami kínai koppintást kaptál.
2014. aug. 10. 17:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is bent voltam a Vodafone-nál vásárláskor. Szóval nem hiszem
2014. aug. 10. 17:59
 3/4 anonim ***** válasza:
ez már csak ilyen...már ezért is megéri vízálló telefont megvenni :D valószínű visszavinni se tudod, mert azzal elküldenek a pics_ba, ugyanis a gari nem vonatkozik vízzel kapcsolatod dolgokra, tehát tulajdonképpen teljesen normális papíron, hogyha víz éri, akkor megzavarja.
2014. aug. 10. 18:47
 4/4 anonim válasza:
heló én azt hiszem tudom a választ (nem biztos h ez a megoldás de 1 próbát megér)!Nekem is s5-töm van és ugyanezzel a problémával találkoztam és én levettem a magas érzékenységet és aztán működött is!mert ugye a magas érzékenységtől mindent ami hozzáér érzékeli a telefon pl: kulcs ,fülhalgató ,még a víz is ,stb... remélem tudtam segíteni :)
2014. aug. 14. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!