Ipad Air vagy Ipad Mini Retina?
Egyébként hogy a kérdésedre választ kapj: Ipad Air.
Újabb, és jobb. Ennyi az érv.
Kedves kerdezo! Akik eddig valaszoltak mind hulyeseget mondtak. Az uj ipad nem szeptember 9-en jon, akkor az uj iphone fog. Az Air pedig nem "ujabb es jobb" mint a mini Retina. Ugyan az a ketto, csak a meretben masak. Ezt neked kell eldonteni hogy mekkora kell, bar en az Airt ajanlom, nagyon konnyu a meretehez kepest, konnyu hordozni ezt is. Az uj ipadek nem tudjuk, hogy mit fognak tudni, valoszinu hogy erosebb lesz a mostaniaknal es lesz benne ujjlenyomatolvaso. Nem erdemes rajuk varni mert azok oktoberben jonnek, es annyival nem fognak tobbet tudni amennyivel dragabbak lesznek.
En az Airt ajanlom.
Az iPad Air (és vele gondolom a mini retina is, bár olyanom nincs) annyira nagy lépés a 4-hez képest, és szerintem annyira tökéletes (már ha lehet ezt mondani), hogy nyugodtan vedd meg.
Én egyébként az Airt ajánlom. Én is minit akartam, de nem bántam meg, hogy a 10"-t választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!