Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia telefonok zene...

Nokia Lumia telefonok zene lejátszása milyen minőségű?

Figyelt kérdés

Természetesen egy jobb minőségi fülessel hallgatva. Felveszi a versenyt egy Sonyval?

Most Samsung telefonom van és ebből a szempontból egy borzalom. Valahogy olyan élettelenek a hangok és max hangerőn is halk.

2014. aug. 10. 10:44
 1/10 b95 ***** válasza:

Hidd el, a Sony sem kiemelkedő ilyen téren.

Gondolom flac-et nem akarsz hallgatni, a 320 kb/s-es mp3-hoz meg tökéletes. Olyan igazán kiemelkedő hangminőséggel rendelkező telefonról nem tudok, legfeljebb olyanról, aminek a hangszórójának a minősége kiemelkedő.

Tehát jó minőségű a Lumia zenelejátszásának a minősége, de azért nem ver köröket egyik konkurensre sem, mint ahogy egyik sem a másikra.

2014. aug. 10. 11:19
 2/10 A kérdező kommentje:

Oké, csak példának írtam a Sonyt. Amit eddig hallgattam az szépen szólt. De ha ez ennyire felháborít, akkor felejtsd el!

Akkor úgy kérdezem: az átlaghoz képest milyen?

2014. aug. 10. 11:36
 3/10 A kérdező kommentje:
Amúgy semmi olyat nem írtam, hogy a Sony hű de kimagasló lenne. De ha a Nokia tudja azt a szintet (ami nem kimagasló), akkor nekem már bőven jó.
2014. aug. 10. 11:37
 4/10 b95 ***** válasza:
Egyáltalán nem háborodtam fel, csak leírtam, hogy felesleges ezalapján telefont választani, mert mindegyik hasonló képességű ilyen téren.
2014. aug. 10. 12:28
 5/10 A kérdező kommentje:
Érdekes, mert ezzel ellentétben én már tapasztaltam különbségeket...
2014. aug. 10. 13:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem megfelel, bár én nem vagyok audiophile. Van benne hangszínszabályzó, így ha akarod állítgathatod kedvedre a hangot.

Legegyszerübb ha elmész egy olyan boltba ahol ki lehet próbálni(pl media markt, vagy a legtöbb operátor)

2014. aug. 10. 13:43
 7/10 b95 ***** válasza:

Én sem azt mondtam, hogy semmi különbség nincs. :D

egy 20-30 ezres telefon nyilván rosszabbul szól, mint egy 100-150 ezres.

Mindenesetre ez inkább árkategória és nem márka kérdése.

Viszont egy jó fejhallgató mellett nincs hatalmas különbség.

2014. aug. 10. 13:49
 8/10 A kérdező kommentje:

Azonos árkategóriájú, olcsóbb 40-50eFt-os telefonokat néztem és így is volt különbség két márka között.

Köszi, de bohócot nem akarok csinálni magamból, hogy az utcán fejhallgatóval járkáljak. :) Szerintem a Sennheiser CX 300-II-m is elég jól szól megfelelő lejátszóeszközhöz csatlakoztatva.

2014. aug. 10. 15:05
 9/10 b95 ***** válasza:

nem értem, miért csinálnál magadból bohócot, ha fejhallgatót használnál.

Szerintem amúgy a fejhallgatóknak (elsősorban a felsőbb kategóriára gondolok persze) jobb a hangminőségük, így ha nagyon fontos neked a hangminőség, akkor az a jobb választás, fülhallgató esetén meg kb. mindegy milyen telefon a forrás. a különbség inkább amiatt van, mert eltérően állítják be a gyártók a hangszínt.

2014. aug. 10. 15:35
 10/10 b95 ***** válasza:
Nekem amúgy TDK ST750-em van, és a Lumia 820 illetve az Alcatel OT Fire között minimális a különbség, mindkettővel elég jó, hiszen maga a fejhallgató elég jól szól.
2014. aug. 10. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!