Milyen fülest vegyek? Sony xperia z1 compact
Figyelt kérdés
Sok fajta füles van de ugye nem kompatibilis mind vele az addig oké hogy jack dugós nah de a végén a csík mennyi legyen 2 vagy 3 plusz azért szeretnék élvezhetően zenét hallgatni és minőségi fülest venni viszont ha meg nem jó hozzá kidobok egy csomó pénzt.2014. aug. 9. 23:09
1/5 A kérdező kommentje:
[link] pl-ul az ilyen füles jó lenne hozzá? vagy esetleg hatudtok ajánlani azt is nagyon szívesen fogadnám
2014. aug. 9. 23:24
2/5 anonim válasza:
Az én telefonomhoz kapott fülesen három vonal van a jelenleg használt fülesemen pedig kettő és tökéletesen működik.Nem tudom ezt honnan vetted hogy nem mindegy a csíkok száma.A 3,5-es jack dugós fülhallgatók 99%-a jó hozzá.
3/5 anonim válasza:
A Sony fülesi is alapból elég jók, még ha valami olcsóbb pár ezer forintosat veszel is.
Én ilyet használok: [link]
Ez árban már nem olcsó, de tényleg marha jól szól! Egész más élményt ad, mint egy olcsó "no-name" kínai vacak. Pedig én sem vagyok túlságosan vájt fülű, de egyértelmű és meggyőző a különbség.
4/5 A kérdező kommentje:
mondjuk onnan hogy páromnak is Sony van és nem jó hozzá a 2csíkos viszont a 3mal szól... ezért is kérdeztem
2014. aug. 10. 23:27
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a linket!
2014. aug. 10. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!