Pixelhibás az új nexus 5-öm?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Tegnap vettem meg az ipon-tól az új nexus 5-ömet. Minden fasza vele, kivéve hogy van egy pixel ami szerintem hibás. Mert mindig fehéren világít. Szerencsére nem igazán zavaró, mert majdnem teljesen a képernyő szélében van, de maximalista ember vagyok, és azért idegesít, hogy 125 ezret kifizettem, és pixelhibás, még ha csak 1 pixel a hibás, 1920x1200-ból. Az lenne a kérdésem,hogy szerintetek ezt kicserélik egy új készülékre, ha felghívom az ipon-t ? Vagy, 1 db pixelhibával, ami a ráadásul nagyon a telefon kijelzőjének a szélén van, akkor elküldenek? Kipróbáltam néhány ilyen pixel javítót amit letöltöttem a play-ből, de nem javított a dolgon, igaz 1-2 percig nyomattam csak. Szerintetek? Kicsit idegesít, főleg hogy azt olvastam hogy évente kb 10 telefont viszenk vissza pixelhibával :D2014. aug. 9. 15:23
11/12 anonim válasza:
Válaszd ki Neked melyik szimpatikus viszont én úgy tudom,legalábbis nálunk a tv-n is volt pixel hiba de csak 1 és azt mondták hogy úgy nem cserélik ha csak 1 van rajta!
12/12 ...---::: válasza:
[link] szerintem egy 445 ppi-s telefonon egy pixel hibája egyrészt alig észrevehető másrészt szerintem azért nem is cserélik ki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!