Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » BlackBerry használó vagy,...

BlackBerry használó vagy, milyen a teló, meg vagy elégedve?

Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem volt céges BB. eleinte szokatlan volt, de nagyon megkedveltem. kb. 2 havonta lefagyott, ha nem lett kikapcsolva, de akkor csak ki kellett venni az aksit és újra indítani.

privát nem kell, mert nem használnám ki a funkciókat.

2010. jan. 12. 22:43
 2/9 anonim ***** válasza:
53%

BlackBerryt nem vennék, mert láttam, hogyan gyártják.

Jól kitalált telefon, de a gyártás minőségbiztosítása egy nagy nulla.

2010. jan. 12. 22:48
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Nekem volt, de nem használtam ki a funkciókat nagyrészt, kicsit lassú is volt, meg sosem bírtam megszokni, nem tudtam azt mondani rá hogy kényelmes, nem volt otthonos vagy hogy is mondjam. Meg ahogy az első is mondta, néha le-lefagyott a dög, szóval eladtam, szerencsére másnak kellett :D.
2010. jan. 12. 23:13
 4/9 anonim válasza:
100%
A barátnömnek van egy 8110es pearl. Ez nem a leg okosabb közé tartozik,de nagyon szép telefon. Annyi gond van vele,hogy hamar merül,max 3 napot bir ki pedig csak telefonálásra használja,de általában kétnaponta tölteni kell. A mégneses börtok remek megoldás és nagyon elegáns ugy összeségében az egész telefon.
2010. jan. 13. 15:32
 5/9 anonim ***** válasza:
6%
Ki mondta, hogy blackberry használó vagyok?
2010. jan. 13. 15:59
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
nagyon poénos...-.-
2010. jan. 16. 22:29
 7/9 anonim ***** válasza:
6%
Ugye? Szerintem is.
2010. jan. 16. 22:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem 9000res van és nagyon szeretm. Tényleg meg kell szokni, de utána nem kell más:-) én kihasználom, mert a céges emaileket egyből látom, nem kell várnom, h el tudjam olvasni őket, ha mondjuk nem dolgozom. a másik a chat funkció. a páromnak is ilyyen van, és gazdaságosabb chatelni egymással, mint smseket írogatni:-)
2010. jan. 24. 14:50
 9/9 anonim válasza:
egy sz@r nem műkködik a WIFije, eladom a rákba:/
2011. febr. 4. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!