Nokia Lumia 630 vagy Sony Xperia M?
nagyjából egy szinten van a kettő.
A kérdés, hogy Android vagy Windows Phone kell inkább?
Köszi. Hát igen, ez a kérdés számomra is. Eddig Androidos telefonjaim voltak, meg voltam velük elégedve. WP-t még nem próbáltam.
De úgy is feltehettem volna a kérdést: melyik jobb az Android vagy a WP?
Az az igazság, hogy ez nagyon felhasználófüggő.
Én pl. sokkal jobban szeretem a Windows Phone felületét, illetve maga a rendszer jobban bejön, de biztos van olyan, aki meg pont fordítva van.
Egy próbát viszont szerintem megér.
Ez alapján akkor inkább a Sonyt választanám. A Nokiával az is a bajom, hogy olyan minimalista szögletes doboz formája van.
A Sony valahogy nekem szebb, stílusosabb külsőre. Az értesítési fény is jópofa dolog. Annak idején az "őskorban" A SonyEricsson, Ericsson telefonjaimon is volt ilyen és már akkor is bejött.
(Egy M2-esre se sajnálnám a pénzt, de annak a külseje szerintem visszalépés, annyira nem sikerült jól. És annyival nem tud többet, hogy megérné a jelentős felárat.)
Jó pont még a nagyobb RAM, a processzor viszont gyengébb a Nokiához képest.
A kijelző nagyjából ugyan az mind a kettőn. Internetes teszteken ezt a Sonynál nagyon lehúzzák. Igaz hogy nem egy fullHD Amoled, de nekem nincs vele különösebben semmi bajom.
Az Androidot ismerem, nekem bejött, jó a rengeteg ingyenes alkalmazás.
A WP-t csak próbálgattam eddig. Annyira nem ismerem. De első ránézésre az is szimpatikus. Nem tudom ehhez is van-e annyi féle ingyenesen letölthető alkalmazás, kiegészítő.
Ha az árat nézzük, a Sony valamivel olcsóbb. Ha nem kártyafüggetlenül veszem, akkor meg főleg.
Egyelőre inkább a Sony felé hajlok, de még nem döntöttem el véglegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!