Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti milyen telefont ajánlanátok...

Ti milyen telefont ajánlanátok max 60-65ezer forintért? 13/L

Figyelt kérdés
Kérlek ne írjátok azt, hogy nekem még ilyen nem való. Valami olyat szeretnék ami nem éles sarkú, nincs nagy kiemelkedő kamerája, de a hátsó kamerának jó lenne egy 8mpx, vagy esetleg jobb. Első kamerának nem bánnám az 5mps-et de nem baj ha nem annyi. És egy vaku sem ártana(természetesen hátsókamerához). Nem szeretném, ha gomb lenne az előlapon. Minimum egy 1024MB-os RAM-ot szeretnék. Kb. ennyi lenne az elvárásom, tudom kicsit sok de remélem van megfelelő. Előre is köszönöm a segítséget! :)

2014. aug. 8. 18:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Motorola Moto G vagy Xiaomi Redmi 1S
2014. aug. 9. 09:11
 12/17 anonim ***** válasza:

[link]

Még nem kapható, de szerintem Telekomnál hamarosan lesz, és havi pár ezres előfizuval megkapod ennyiért.

2014. aug. 9. 12:40
 13/17 anonim ***** válasza:
25%
Mi a francnak kötelezze el magát egy ilyen túlárazott hulladékkal?
2014. aug. 9. 14:23
 14/17 A kérdező kommentje:
nekem nem jönnek be a sony-k. bárki mondhat bármit, hogy iylen meg olyan jó de nem fogok olyat venni. köszönöm a válaszokat..
2014. aug. 9. 20:10
 15/17 A kérdező kommentje:

[link]

melyik a legjobb szerintetek?

2014. aug. 11. 21:56
 16/17 anonim ***** válasza:
:D :D :D Azt írtad, hogy Sony kilőve, ennek ellenére ott az Xperia V! Vagy az, vagy a BlackBerry, bár a BlackBerry saját operációs rendszerét nem ismerem. :/ A HTC a leggyengébb összességében.
2014. aug. 12. 09:40
 17/17 A kérdező kommentje:
tudom, csak láttam, hogy nem nagyon vannak, és mondom na jó akkor legyen sony is akár..aztán így azt is bevettem
2014. aug. 12. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!