Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen Sony Ericsson telefont...

Milyen Sony Ericsson telefont válasszak? (lent. )

Figyelt kérdés
Pannonos vagyok. Azért ragaszkodom a SE-hez, mert még soha nem volt és kipróbálnám, bár sokat mondják, hogy szoftver hibás stb. de szerintem mindegyik elromlik egyszer. Először a W302-t néztem ki. Mi a véleményetek róla? Edig csak nokiám volt(3db9 és mindegyik elromlott az első héten. Jah volt egy samsung is, de kb. 3 napot bírt ki. Ne legyen túl drága. Előre is köszönöm.
2010. jan. 12. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mit csinálsz te a telefonokkal? Dobálod? Mert akkor nem csodálom, hogy hamar tönkremennek! Nekem másfél éve ugyanaz a Nokiám van (5310), és még semmi baja nem volt, pedig használom rendesen - szerintem a Nokiák szétnyűhetetlen telefonok, ha rendeltetésszerűen használod (és pl nem dobálod, nem ugrálsz rajta... stb)
2010. jan. 12. 20:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Persz! Megvettem, kicsomagoltam ledobtam a földre és rááltam, majd elkezdtem rajta ugrálni! Ezt mind a 4-gyel. Elhiszem, hogy a te telefonod jó, mert arra még nem hallottam panaszt, de nekem nem jött be, ennyi.
2010. jan. 12. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem az elmult 3 évbe volt sony e w300,w200,w580-am és most egy samsung star. Nem tom micsinálsz velük de nekem még egyik sem romlott el. Amugy én sok embertől azt hallotam h a sony-k rosszul vannak összerakva. NEM BIZTOS!
2010. jan. 12. 21:03
 4/7 anonim válasza:
Szerintem W880i-t vegyél Nekem az van több mint 1 éve még semmi baj nem volt vele.Most kb.20-25.000ft-ba kerül.A Samsung nekem se bírta sokáig.
2010. jan. 12. 21:04
 5/7 anonim ***** válasza:
azt valahogy mégsem hiszem el, h akárhány telefont ettél, mind elromlott pár nap alatt... ennyire nem lehetsz pech-es
2010. jan. 12. 21:09
 6/7 A kérdező kommentje:
De komolyan! A legutolsó Nokia 6103 volt. Megvettem, rá egy hétre teljesen fehér volt akijelzője. Bevitem szervízbe, megjavították, majd mostanába se nem tudtam sms-t küldeni/kapni, se nem tudtam hívni/fogadni. Volt még egy nokiám már nem emlékszem a típusára és aznap mikor megvettem lefagyott a képernyője és nem bírtam irányítani, azután olyan maradt, nem tudhattam mikor kell újra indítani, hívás közben pedig tuti lefagyott. A másik nokiámmal nagyon sokáig megvolttam elégedve. De leesett a különböző oldalsó darabjai és ha felhívtak mindig kikapcsolt, csak úgy simán hiába vettem bele új aksit. A samsungomat pedig nem lehetett felhívni, és én se tudtam hívni. SMS az ment de több nem.
2010. jan. 12. 21:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Mondhatni, hogy SE rajongó vagyok. Soha nem lennék hajlandó mást telefont használni, csak SE-t.

A legjobb pannonos most a SE Naite. PRÍMA! Így, nagybetűvel. Én is ezt használom most, úgyhogy a legjobb szívvel ajánlom, és MINDENT tud.

2010. jan. 13. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!