Megéri még Iphone 4S-t venni?
Illetve még egy olyan kérdésem van hogy használtan 40-50e között megérné e?
Vagy ennyiért kapok jobbat is használtan?
Mégsem érdekel 3.5" nagyon kicsi (most 4.7" használok sztem nem szoknék vissza)
Viszont az igen, hogy miért van az hogy a boltba még mindig "qva drágák újonnan?"
Nem éri meg.
Azért ilyen drága, mert az iDióták minden szart megvesznek, amin almás logó van.
lg 4x hd, gondoltam ha sikerülne 40e ért eladni + kicsit hozzá tenni venni valami jobbat
[bár szerintem ettől egy 30ezres htc is jobb]
Nekem nagy kezem van bőven átérem ezt is biztonságos fogásban xD
[Vicc az hogy amikor 3.3" telóm volt azt többet ejtettem le mint ezt]
Ipadot sosem vennék, nevetséges tök m1 milyen tábla sose fog egy pc/laptoppal vetélkedni
Am 50e ig használtan keresnék nem újonnan
Viszont nem tudtam, hogy lehet xiaomit kapni.
Lg-t semmi pénzért nem vennék megint...
Motorolat sem (ilyen telóm még nem volt de tartózkodok)
Samsu-t se
Htc fele kacsingatnék, esetleg sony (bár ez sem tetszik, hogy nincs kapacitív érintő gomb helyette az érintő képernyőből van lelopva)
Am én úgy vagyok bekötve, hogy a dual slimes telók szarok ez még így van?
(ugye most jönnek ki a jobbnál jobb noname telefonok amik bizonyítják, hogy a márkás telóknál olcsóbbak jobbak)
Volt már olcsó és drága androidos telóm,és egyik se érte el a következő windows phoneos telefonom gyorsaságát.wp-vel viszont az a probléma h nem annyira testreszabható,kevés alkalmazás,még fejlődnie kell!
most IOS-van,mérföldekkel előbbre jár mindkét op.rendszernél,gyorsasága,egyszerűsége utolérhetetlen,jó biztos van olyan androidos is ami nagyon gyors de az megint csak 150ezer,azért meg már kapni 5S is!
tmobilnál amúgy 80ezer a 4S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!