Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 925 nem kapcsol...

Nokia Lumia 925 nem kapcsol be, mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés

Van egy Nokia lumia 925 öm, egyszer sípolt egyet a telefon, s utána nem akar bekapcsolni, ha nincs bedugva a töltőbe semmire nem reagál, annyit csinál mint egy hasonló méretű tégla. Ha töltőbe rakom akkor a menü gomb elkezd villogni, ha számítógépre van rádugva akkor gyorsan villog, ha a gyári töltőjére akkor szintén ugyan úgy villog, és ha egy másik töltőre akkor folyamatosan ég ez a gomb, de amikor töltőre van dugva akkor se reagál semmire azon kívül hogy 25 percenként elkezd bekapcsolni, egyet zúg, megjelenik a vodafon jel és aztán 2 másodperc múlva megint visszaesik ugyan ebbe az állapotba, a számítógép nem ismeri fel a telefont, csak akkor amikor elkezd bekapcsolni, akkor felismeri 2 másodperc erejéig.

Van valami 5letetek hogy mi történt a telefonnal? Milye ment tönkre?

2014. aug. 8. 11:21
 1/10 Emberek ***** válasza:
100%
Csatlakoztasd gépre, és a Nokia Software Recovery Tool-al tedd vissza rá a rendszert!
2014. aug. 8. 12:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam hasonlóra de az a baj hogy csak akkor ismeri fel a gép amikor a telefon bekapcsol, és ez a telefon 25 percente 2 másodpercre kapcsol be (ha töltőre van dugva) ami kétlem hogy elég idő lenne :/
2014. aug. 8. 13:44
 3/10 Emberek ***** válasza:

Lesz egy ilyen gombod, arra katt, és utána egyértelmű mit kell, vagy nem kell csinálnod

[link]

2014. aug. 9. 13:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Sajnos ezt még nem tudom kipróbálni mert nem vagyok otthon, de ha sikerül az nagyon jó lenne :). Zöldeltelek.
2014. aug. 13. 08:35
 5/10 A kérdező kommentje:
A probléma nem oldódott meg, a program azt érte hogy nyomjam a halkító és a kikapcsoló gombot, amire ugye a telefon nem reagál.
2014. aug. 16. 17:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Hasonló a szitu!
2015. jan. 24. 18:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, nekem is ugyanez a baj, hiába nyomom a hangerő le + power gombot nem reagál, és be sem kapcsol.. Szintén 925..
2015. jan. 24. 18:15
 8/10 anonim válasza:
Nekem is hasonló problémám volt. Azt hittem lemerült a telóm, ezért kapcsolt ki. Feldugtam töltőre, ami nem jelzett semmit (ezzel semmi baj, miután megvettem és nem jelzett töltéskor, olvastam ha nagyon le van merülve, semmi sem jelzi, hogy töltene). De 1 óra elteltével sem töltött fel, semmi nem világított, semmi sem reagált. Viszont a soft reset :). Hangerő csökkentése+bekapcs gomb kb 20mp-ig és meg is jelent a nokia logó, majd a windows gomb elkezdett villogni. A soft reset hál isten nem olyan mint a hard, nem törli a profilokat, appokat :)
2015. jan. 27. 22:52
 9/10 anonim válasza:
nekem mért nem írja ki ezt a gombot? Nincs ilyen lehetőség
2016. ápr. 24. 09:28
 10/10 Emberek ***** válasza:

Mostanra Már Windows Device Recovery Tool lett a neve

De ugyanúgy muszáj lenne gombot találnod [link]

2016. ápr. 24. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!