Androiddal ENTER-t írni?
Figyelt kérdés
Tudom, sokan mondjátok, hogy lehet, de nem igaz! Elküldi az üzeneteket, ha textet írtok, akkor is olvassa, de nem képes ENTER-t írni! Miért? Amit ír helyette, az a SHIFT-ENTER. De van olyan alkalmazás, keyboard, vagy valami hozzá, amivel rá tudnám bírni a rendes ENTER-re?2014. aug. 8. 07:33
1/4 anonim válasza:
Lehet entert "írni" vele. Figyelj
Így ni. Ez 3 volt. Köszönöm !
2/4 A kérdező kommentje:
Írj egy szöveges fájlt, tele enterrel, majd nyisd meg egy szövegszerkesztővel, ami képes megjeleníteni a használt parancsokat, és láss csodát: Nekem van igazam!
2014. aug. 8. 07:50
3/4 anonim válasza:
Nem tudom milyen telefont használsz, de nekem eddig minden rendben ment. Egy csomó dokumentumot küldözgettem oda-vissza gépről telóra, terlóról gépre. Szerintem ebben az esetben a Te telefonoddal van a probléma.
4/4 anonim válasza:
Írtam egy szöveges fájlt WPS Office programmal Androidon. Átküldtem gépre, Wordben nagyszerűen látszik, hogy sima ENTER-ként kezeli, új bekezdés volt mindegyik, lehetett szépen formázgatni (eleve Androidon is tudtam már jobbra-balra-középre igazítani, stb.).
Nem látom, hogy mi a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!