Az okostelefonomat alvás előtt nyugodtan kikapcsolhatom teljesen. Nem rontja el a telefont ha folyton kikapcsolom alvás előtt?
És miért nem vagy képes töltőre tenni éjszakára, nagyokos, ahogy a normális emberek szokták?
Az okostelefon nem porszívó, hogy folyton kikapcsolgasd, ha nem használod. Nem gyanús, hogy teljesen kikapcsolva vekkernek sem tudod használni, és várni kell majd, amíg betölti a rendszert?
És ha valaki fontos ügyben keres?
Egyébként nekem nem működik az ébresztője kikapcsolt állapotban.
"A porszívót sem használjuk egésznap."
Tényleg nem érted, hogy ez NEM olyan, mint a porszívó?
"Csak sokat segít ha este kikapcsolom alvás előtt"
És mégis, mi a bánatban segít az sokat?
"Éjszaka ki a túró keres."
Például egy rokonod, ismerősöd, barátod, aki bajba került? A rendőrség, vagy a kórház, hogy egy szeretted balesetet szenvedett?
Azt hiszed, a világ megáll, amíg te horpasztasz?
"Egyébként nekem nem működik az ébresztője kikapcsolt állapotban."
Igen. Ezt magyaráztuk az előbb. Leesett a tantusz?
Te egy ritka nehéz felfogású gyerek vagy, két egyszerű logikai negációból kettőt nem tudtál értelmezni.
Fogadjunk, hogy szavazni azért eljársz...
Igen kikapcsolhatod. Én is ki szoktam, illetve van rá automatikus beállítás. 23-kor kikapcsol, 6-kor bekapcsol, de ez lehet nincs minden készülékben.
(....és nem értem, miért generál egy egyszerű kérdés ilyen idegbeteg válaszokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!