Nokia 5530 vagy Samsung s5230?
Figyelt kérdés
Mindkét telefonnak utána néztem a neten, szóval ne linkeljetek légyszi!! Pár hét múlva veszek egy telót de nemtom még melyiket.... olvastam a samsung s5230ról h néha mikor képnézegető van akkor ha meg van döntve a teló akkor átugrik pár képet... a nokia 5530ról meg azt olvastam hogy lötyög a hátulja és nem éri meg annyiért megvenni.... Tapasztalatokra kíváncsi vagyok ha vkinek ilyen telója van (akármelyik) írja le légyszi az előnyket és hátrányokat! Köszönöm!2010. jan. 12. 18:59
1/4 anonim válasza:
S5230-om van,nem ugrik át pár képet,ha húzogatod a képeket akkor rendesen lassan lehet váltani a képek között,ha viszont döntöd a telefont akkor így arrébbcsúznak a képek,és akkor ha nagyon bedöntöd akkor gyorsan csúsznak.Nem kell teljsen eldönteni és akkor teljesen jó.
2/4 anonim válasza:
5530ban van wifi ami nagy előny.+azért nokia
3/4 anonim válasza:
A Nokia a jobb, ha már a két divattelefon közül kell választani. A szervizbe kevesebb Nokia fut be, bár a Tocco mellett szóljon: két emeletet zuhant és megúszta. Ettől függetlenül: Nokia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!