17000 Ft-om van. Ebből lehet érintőképernyős mobilt venni? Ha igen, akkor milyet? Légyszi képet is rakjatok be.13/L
Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 18:55
1/15 anonim válasza:
17.000 FT-ból?Még gyűjtögess. És nézz körül a neten, hogy kb milyen árak vannak. Meg fogsz lepődni.Röviden,nem,nem lehet.Nagyon nem.
3/15 anonim válasza:
5/15 anonim válasza:
Mi a tesómnak karácsonyra egy teljesen új T-Mobile Vairy Touch-ot vettünk 12000 Ft-ért.
6/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Tesóm 10 és fél éves, szóval szerintem neked is elég lesz egy ilyen mobil. Nem egy mindentudó, de ha érintőképernyős telót szeretnél, akkor megteszi ilyen korban.
7/15 anonim válasza:
Ja, 12000!
Két év hűséggel, és jó kis előfizetéssel a végén ez a duplája lesz.
Ez olyan mint régen a Nokia 6020 1Ft-ért. 12.000ért hoztátok el de nem annyiba kerül.
8/15 anonim válasza:
LG KP500.én pénteken kaptam,vodafonesek vagyunk,és prémium csomafosak,és csak 7990 ft volt!!!!!!
9/15 anonim válasza:
Vodafone 541, feltöltősen 15, nagyon megéri ennyiért
10/15 anonim válasza:
Ennyiért nem lehet :D. Normális nem érintőképernyőst is 50-60 ezerért kapsz [vagyis én még annó két éve vettem a nokia 7373 mobilomat 60ezerért] vagyis... nem tom lehet mostmár kapsz 20-30 ezerért is de én kétlem.
Szerintem nézz körül vaterán,teszveszen ott biztos van jó állapotú használt és új is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!