Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért pittyeg állandóan a...

Miért pittyeg állandóan a Messenger?

Figyelt kérdés
Van egy Samsung Galaxy S Advance telefonom. Ugye mikor itthon vagyok és gépen használom a facebookot akkor mindig kikapcsolom a wifi-t vagy a 3g-t , hogy telefonon ne kapjam az értesítéseket. De mikor kikapcsolom a gépet és ujra van net kapcsolatom akkor folyamatosan pittyegnek azok az üzenetek amiket már elolvastam gépen. És még azokat az értesítéseke Pl egy játék felkérést is mégegyszer megkapok telefonon amit már gépem megnéztem. Köszönöm!
2014. aug. 7. 16:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Mert béna a Facebook, ilyen egyszerű.

Mindenkinél ilyen szarul működik, én ezért le is tiltottam, hogy kapjak értesítéseket a Messenger-től.

2014. aug. 7. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!