Melyik lenne a megfelelő szerintetek?
Nekem samsung galaxy s5 -öm van és 2 év után lecserélem én is mint a többit is
De lehet ezt tivább fogom használni ,mert imádom
Nagyon Gyors,az internet erősège kitünő,lépésszámláló és a többi alkalmazás csak jo ha van benne.
Ja ès egy fontos dolog!!!!2 napig ingernetezés telefonàlás mellett simán kíbírja,gyönyörű képeket készít
Köszönöm mindkét választ! :))
Igazából ez az én hülyeségem, hogy 2 év után lecserélem.
Mondjuk egy ilyen sokat tudó telefonnal nem tudom hogy lennék, mert még sosem volt, lehet ha most lenne eszem ágában nem lenne lecserélni. Igazából igazatok van hogy ha az Iphonet tekintjük akkor nem éri meg az árát és az s4-nek és az s5-nek is 2mp a kamerája. Az iphonnak meg csak 1, 2 és a Samsungok olcsobbak. Az iphone csak azért csábított nagyon mert eddig csak androidon telefonom volt. Egész délután ezen gondolkodtam és már csak inkább a két samsungon gondolkodok. :) csak még mindig keveset tudok mindkét készülékről. Tudom h a google sok mindent elárul de én inkább a személyes tapasztalatokra adok.! :)
Bár nincs a listában de én most rendeltem LG Nexus 5-t.
Sony Xperia z1 compactot akartam de lebeszéltek róla. :)
Remélem jól döntöttem :)
Ismét Köszönöm a válaszokat! :)
Rendben akkor elolvasom a kommenteket.:)
Utolsó válaszoló remélem sikerrel jársz a telefonnal!
Valakinek akinek s4-e van?! Erről a készülékről vélemények, tapasztalatok? :)
Köszönöm aranyos vagy! :)
Mi alapján szeretnél telefont venni?Úgy értem mi a fontos?(pl.: kamera,aksi,mérete,ára)
Ha ezeket leírnád hátha jobban tudnánk segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!