Lotroka kérdése:
Megéri megvenni?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy akinek van Huawei Ascend G6 (LTE)je annak mi a tapasztala jó telefon megéri az árát?2014. aug. 7. 01:20
1/3 anonim válasza:
Igen megéri megvenni!! Megbizható, Az a 4 magos processzor csak úgy süvít azaz gyors, Megfelelő 4.5" kijelző,
Nagyon szép kialakítás!
Tökéletes képek.
Gyors, Egyszerű kezelés,Vékony, jó az akksia, szép kijelző, nagyon jó a szoftver, nem akad, nem fagy, kamerája kitűnő.
2/3 anonim válasza:
Igen-igen...
Ez mind szép és jó. Sőt ilyen specifikációk mellett még olcsónak is mondható.
Viszont én elvből nem vennék Huawei-t. Nem tartom megbízhatónak.
3/3 tomix94 válasza:
Tényleg nagyon jó telefon. Én már egy hónapja nyüstölöm, és eddig nagyon tetszik. Bár az nekem elég fura és idegesítő, hogy a fényképezőben nem lehet kikapcsolni a zárhangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!