Fehér okostelefon csak nőknek?
Feleséged irigykedik. ;)
Szerintem nagyon is jól néznek ki a fehér telefonok. Mikor megvettem a Lumiámat, nem mertem a fehéret választani, így vettem feketét. De láttam mások kezében, és k.urva fasza fehérben sőt, kék színben is.
Férfinak rózsaszín már necces de a fehér az nem.
Több férfinél is láttam már fehér telefont.
Én pasi vagyok, és fekete telefonom van, de sokan kérdezték, hogy miért nem fehéret választottam?! Tök menő egy pasinak.
Véleményem szerint aki tisztában van a szexuális identitásával, az nem fog fennakadni egy színen.
Mi pl anno az egész osztály halvány rózsaszín ingben vonultuk fel szalagavatón, és az egész osztályból egy ember volt, aki azt mondta, hogy ő fehérben fog jönni, mert nem vesz fel rózsaszínt! (Okot nem mondott.)
Jelenleg az a hír járja több forrásból, hogy most egy pasi az élettársa. Szóval lehet, hogy más akkor is volt valami takargatnivalója, amiért nem vette fel a rózsaszínt? o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!