Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia N95 8GB-ot megéri...

Nokia N95 8GB-ot megéri lecserélni egy Nokia 5800-ára?

Figyelt kérdés
Jelenleg van 1 Nokia N95 8GB-om, szerintetek megérné lecserélni egy 5800-ára?
2010. jan. 12. 14:15
 1/2 anonim válasza:
Sztem nem éri meg lecserélni.. Azon kívül h érintőkijelzős nem sokkal tud többet, sőt néhol még hátrány is h nincs hozzá billentyűzet. Inkább majd 1 N900asra ;)
2010. jan. 12. 14:56
 2/2 anonim ***** válasza:
En nem javaslom, csak ha mindenkepp ragaszkodsz az erintokepernyohoz. Egyebkent semmiben nem tud tobbet, a hardware pedig szokatlanul lassu lesz az n95utan. En igazabol pont egy n95 8gb-ra csereltem le az 5800-m, es egyaltalan nem bantam meg, sot eg es fold a ketto. Ha viszont erintos telefon kell, es symbianos, akkor Omnia HD-t tudom ajanlani. Jo minoseg jo teljesitmeny. Az iphonet is csak ajanlani tudom, en idegenkedtem tole az elejen, mivel en is nokia fan voltam, de engem meggyozott. Ha viszont nokiat szeretnel akkor en is azt javaslom, hogy vard meg az N900-at. Egyebkent meg nem surgetnem a cseret, az n95 nagyon jo es ertekallo telefon, es a tapin kivul szinte mindent tud amit egy mai modern keszulek.
2010. jan. 12. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!