Milyen telefont vegyek? Választás: sony xperia z2, samsung galaxy s5, htc one m8, lg g3
iPhone 5S
Vagy
Sony Xperia Z2
Az iPhone-t nem látom a listában, úgyhogy a Z2 lesz a legjobb választás. Miért?
Rendesen vízálló nem úgy mint a samsung.
Nagyon jó IPS paneles kijelzője van.
Nem kell rajta a fos ujjlenyomatolvasóval szenvedni(ez persze csak az S5-tel szemben előny, az 5S-é kiválóan működik)
Jó aksita van 3200mAh, és ott van a Sony Stamina módja, ami szerintem messzemenően a legjobban kidolgozott mind közül.
Az egyik legjobb kamerája van( na itt viszont nehéz a döntés, mert ez 20mpx-es szenzorral van felszerelve, az LG pedig lézeres autófókusszal. Mindkettő nagyon ott van)
5 pines fejhallgató jack. Na ilyet biztos vagyok benne, hogy sehol máshol nem fogsz találni~aktív zajszűrés
Hàt kb ennyit tudok róla írni, remelem ezzel is tudtam segíteni :)
#7 vagyok
Az S5 ujjlenyomatolvasójának hibáját már leírták. (Amúgy nem gyanús ez? 5S <-> S5)
Amúgy a Z szériáról csak annyit, hogy egy telefon sem tökéletesen vízálló, belátom. De a Sony legalább próbálkozik vele:D
Amúgy az én vízállósági igényeimnek eleget tesz: bírja ki az esőt, vagy ha vízbe ejtem, vagy ugyanez a hóval+téllel. Most, hogy megállapítottuk, nincs tökéletes telefon, mindenki a maga igényeit előtérbe helyezve kell döntsön. (Mondjuk én tartom a voksom a Z2 mellett, mert azért mégis elég király lett :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!