Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » WP 8.1-es L520-on azt be...

WP 8.1-es L520-on azt be lehet állítani hogy az alkalmazáslistánál ne legyenek ott a betűk?

Figyelt kérdés

Wp 8-on úgy van ha jol tudom hogy az alkalmazáslistánál nincs minden alkalmazás előtt hogy milyen betűvel kezdődik.

Ezt lehet valahogy állítani 8.1-en?

2014. aug. 4. 15:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet. Nekem pl. 45 darab alkalmazást elérve kúrja be azt a sok rohadt betűt, ami engem is nagyon idegesít. Ezért próbálok mindig a limit alatt maradni. :)
2014. aug. 4. 15:49
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
nem..ez aztali w8.1-nél is pont így van...ismered a mondást, hogy úgy jönnek microsoftnál az op rendszerek, hogy van 1 jó, jön a következő, azt elrontják, aztán következő megint jó lesz...:D állítólag ha elég kevés alkalmazás van a telón, akkor eltűnik, de én ezt nem tapasztaltam, úgyhogy meg kell szokni.
2014. aug. 4. 15:49
 3/10 b95 ***** válasza:

„ismered a mondást, hogy úgy jönnek microsoftnál az op rendszerek, hogy van 1 jó, jön a következő, azt elrontják, aztán következő megint jó lesz”

ez úgy ahogy van, baromság.

Egyébként ezen nem valószínű, hogy változtatni fognak.

És mivel a 8.1-nél már a játékok is bekerültek az alkalmazáslistába, így már értelme is van, mert valóban meggyorsítja a használatot.

2014. aug. 4. 15:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Nekem 55 van de nem akarok törölni azért hogy ne legyen. Inkább elviselem. De köszi:)
2014. aug. 4. 15:59
 5/10 b95 ***** válasza:
én nem akarom összeszámolni, de nagyon sok van. :D
2014. aug. 4. 16:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem tudsz vele mit kezdeni, egy hét után megszereted
2014. aug. 4. 16:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
tudtommal 8-asnál van limit ami után bedobja a betűket az egyszerűbb kereshetőség miatt, de 8.1-nél már alapból benne van
2014. aug. 4. 17:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Remek. "Alig várom" a 8.1-et... :D
2014. aug. 5. 08:15
 9/10 Molnar118 válasza:
Windows Phone 8.1 lehetetlen megcsinálni.....talán jo lesz a 8.2
2014. aug. 5. 12:49
 10/10 b95 ***** válasza:
egyébként szerintem a betűzésnél nagyobb probléma, hogy az ékezetes betűk külön vannak, mert emiatt a betűk nem férnek ki egy képernyőn, ha az egyik betűt megnyomod.
2014. aug. 5. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!