Mit vegyek? Galaxy S4 vagy iPhone 5S? Szempontok lent
Fényképezés,zenehallgatás,internetezés, telefonálás -> ezekre használnám leginkább.
Tapasztalatokra lennék kíváncsi..
Nem vagyok Samsung gyűlölő troll, de az hogy egy telefonnal nem bővíthető a memóriája, manapság már nem igazán kéne gondot okoznia.
16gigán már kényelmesen el lehet férni, pláne ha használsz egy-két felhő szolgáltatást is... Biztonsági mentésként úgyis érdemes ilyeneket használni.
Azt pedig mindenki gondolja végig magában, hogy mondjuk 1000képből mennyit szokott egy nap megnézni és ehhez vesse össze hogy hányszor van wifi/mobilnet közelben... Nekem egy 2gigás mobilnet előfizetésem van és mindent dropboxon tárolok. Egyszer sem okozott gondot hogy a képeim nagyja nem a telefonon vannak, mellette Facebook, instagram, viber is megy bőven.
A bővíthető memória inkább abban az esetben előny ha valaki filmeket is akar telefonon nézni, vagy tömörítetlen hangfájlokat hallgat.
Szerintem.
Ja és hogy válaszoljak is: ezekre a feladatokra elég az S4 is, nem kell dupla annyiért iPhone-t venni.
Bár én inkább az 5s-t választanám. :D Erősebb hardver, jobb szoftveres támogatottság, jobb kamera és értékállóbb készülék.
Döntsd el, hogy melyik op rendszer a szimpatikusabb és aszerint válassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!