ECO havidíjasok help me?
Figyelt kérdés
a számla megérkezésekor jön a részletes számla is amelyben van 1 olyan pont hogy kedvezmények azon belül pedig: eco havidíj lebeszélhető kedvezmény(alapja 1480 ft) ez mit jelent??? mert jött egy számla amelyben bennevan a havidíja ugye 1850 ft és alul pedig mi az amit a kedvezménynél levon???2010. jan. 11. 23:54
1/3 anonim válasza:
Szerintem az az lehet, hogy annyi beszélhető le belőle. Én is ECO-s vagyok, de nem figyeltem annyira, meg inkább neten követem a számlámat, de nekem sose több annál, amennyinek kell lennie. Szóval nincs baj vele. :) De úgy emlékszem, hogy teljes összegben lebeszélhető, és gondolom te annyit beszéltél le belőle.
2/3 anonim válasza:
az 1480 ft a nettó, az 1850 pedig az ÁFA-val növelt összeg. Arra kell figyelni, hogy 1400 ft körül legyen a számlád, és akkor nem fogsz 2000 ft-nál többet fizetni. Én minden hónapban ezen sakkozom, mert nincs semmi jövedelmem...
3/3 A kérdező kommentje:
de hogy érted hogy ha 1400 a számlám és 1850 az eco akkor az már nem több mint 2000?:D
2010. jan. 12. 14:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!