Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPhone-on tényleg minden...

Az iPhone-on tényleg minden fizetős?

Figyelt kérdés
Az alkalmazások,meg a zeneletöltések ezek mind fizetősek?

2014. aug. 3. 22:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A zeneletöltés fizetős, de ha a számítógépedre letöltöd az iTunes-t, akkor a rajta lévő zenéket rárakhatod a telódra, mp3 formátumban.

Az alkalmazások nem mind fizetősek, elég sok olyan jó játék van, amivel jól elszórakozhatsz anélkül, hogy egy fillért költenél rá (pl. Dead Trigger, Clash of Clans, Gun Bros, Wot blitz)

2014. aug. 3. 22:39
 2/3 anonim ***** válasza:
2007 óta vannak iphone-jaim de én még 1 centet nem költöttem app store-ban sose, mégis minden zene fent van a telefonon amit szeretek és mindig találok ingyenes appot mindenre
2014. aug. 3. 23:22
 3/3 anonim ***** válasza:
plusz az a kevés fizetős közül is rengetegszer van ingyenes akció. nem értem, miért nem lehet utánanézni...ez ma már a 2. ilyen kérdés...:D
2014. aug. 3. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!