Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri még sony xperia s-t venni?

Korne95 kérdése:

Megéri még sony xperia s-t venni?

Figyelt kérdés
A napokban meghalt a galaxy s3-as telefonom és mivel nagyon nem szeretnék pénzt kiadni megint telefonra, ezért a sony xperia s-t néztem ki. Használtan elég jó áron van, és tetszik amit tud. A kérdésem az, hogy mivel már "régi" telefon ezért számítsak e arra, hogy lassú, lefagy, nem érzékel az ujjnyomásra?
2014. aug. 3. 20:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Inkább keress valami újabbat, pl motorola moto g.
2014. aug. 3. 21:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Én nemrég cseréltem a sxs-em egy lg g2-re. Ha most visszateszem a kártyát, igen, lassúnak tűnik az új után. Amíg használtam, nem tűnt fel.

Miért fagyna? Meg érzékel is rendesen, hacsak nem hibás, de azt ki lehet próbálni.

Abban azomban igaza van az első válaszolónak, hogy már nem igazán éri meg megvenni. Kivéve ha jó áron hozzájutsz.

Jó kis telefon. Én szerettem.

2014. aug. 3. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!