IPhone 5S vagy 5C? Melyiket vennétek, és miért?
iPhone 5s-em van, és azért választottam, mert időtállóbbnak találom, valamint mert A7 chippel nagyon megleptek jó értelemben (szakmai szemmel elismeréssel adózom a hatékony felépítésének). Mielőtt megjelent volna (de ugye szokás szerint kb minden kiszivárgott) erősen szemeztem az 5c-vel, amely ahogy írták, egy iPhone 5 műanyag házba újracsomagolva. Fogtam is a kezemben, szerintem egyáltalán nem kelt olcsó hatást, "egyben van", de a fentiek miatt 5s-t vettem.
5s-ben korántsem csak az ujjlenyomatolvasó jelent újdonságot (amely egyébként meglepően jól működik, főleg 7.1 frissítés óta - ritkaságszámba megy, mikor nem ismer fel elsőre). Fejlődött a kamera (jobb képeket készít rosszabb fényviszonyok között, van sorozatfelvétel, 120FPS-es (lassított) videó), erősebb, modernebb a hardver (és szimpla armv8-ra való újrafordítás után tovább gyorsulhatnak a programok), GPU támogatja az iOS8-cal megjelenő Metal API-t (szebbek lehetnek az ezt kihasználó játékok), M7 mozgásprocesszor szenzorok adatait energiahatékonyabban kezeli (olyannyira, hogy háttérben folyamatosan működik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!