Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Titeket vertek már át telefonv...

Titeket vertek már át telefonvasarlassal? Leirnatok a történetét?

Figyelt kérdés
Tehát ilyen hirdetesi oldalakon vettetek már telefont és kiderült hogy átverés?Mert lehet engem is behuztak a csőbe, holnap kiderül.És kíváncsi lennék kit hogyan vertek át, hátha talalok hasonló tortenetet az enyemhez.

2014. aug. 3. 11:40
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
És akkor jobb lesz? Vagy a hülyék tartsanak össze klubbot akarsz csinálni?
2014. aug. 3. 11:41
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
Nem vertek még át. Lehet, hogy hozzátartozik a dologhoz az, hogy gyanús helyről, gyanúsan olcsón nem veszek semmit...
2014. aug. 3. 11:43
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Előre utalsz és nem kapsz semmit, or kapsz egy csomagot amibe homok, tégla van stb
2014. aug. 3. 11:51
 4/5 A kérdező kommentje:

Annyira örülök hogy normálisan kérdezek valamit erre jönnek ezek az oltások.

Ezzel méginkább egyikünk sem lesz előrébb.

Köszönöm a semmit

2014. aug. 3. 12:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Vettem már használt telefont neten keresztül, de nem vertek át, nem is értem hogy lehet valaki olyan béna, hogy átverjék.

Az ár előre le van beszélve, szóval ebbe meglepetés nem érhet, telefont fizetős előtt ki kell próbálni (ezt nem árt előre írni az eladónak, csak hogy tudja mire számítson), ha ott minden működik, akkor már nem vertek át.

2014. aug. 3. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!